Let’s Try This Again

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Overall from Free People
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Hej allihopa! Jag tänkte prova blogga igen…kändes kul att kunna nå er på en till platform där jag tänkte dela mer bilder, prata om min vardag, och helt enkelt göra det som man gör på bloggar hehe (: Just nu är jag i New York på The Hamptons. Jag körde hitt helt själv, det tog 21 timmar från Florida men va så himla cool upplevelse. Jag vloggade hela resan så stay tuned för det! En så länge har jag haft några jobb som barvakt här vilket är SÅÅÅ kul. Om ni vet något om mig så vet ni att jag älskar barn och vill vara en mamma typ nu. När jag inte jobbar så hänger jag med vänner, chillar vid poolen, går på events, eller explore lite. Hoppas att ni tycker att det är lika kul som jag att jag ska börja blogga igen! Kram

16 Comments

 1. Anonymous

  YEESSSSS you’re back!! I’ve missed your blog. Love u lots

 2. Åh va kul att du har börjat blogga igen 😀

 3. Åh va kul!!!!! Och ser fram emot vlogg också👏🏽☺️

 4. Yeey 😊❤️

 5. Så kul att du börjar blogga igen! Jag ska flytta till CT i september och också jobba som barnvakt, längtar så mycket! Du får gärna skriva var dina kläder är köpta så ofta som du kan, har velat köpa allt du haft på dig i dina insta stories de senaste dagarna 💗

 6. Hannah Maloof

  PLEASE PUT IN ENGLISH SO I CAN READ!!!!!

  Love you, Hannah 🙂

  1. ..or just translate… 😉 (Put Google translate on!)

 7. Anonymous

  Kuuul!! Aldrog läst din blogg innan men den verkar ju skitbra gurl!❤️❤️

 8. Så kul älskar din podd med peg, älskar dig, du verkar/är så extremt härlig och du är en av mina förebilder älskar ratt du är så självsäker Love youuu (-:

 9. Tycker du ska blogga på engelska 😘

 10. Åh vad glad jag blir! Fortsätt 🙂

 11. More updatesssss! Likar ju å lese bloggen din!

 12. Heej egentligen hamnade jag hit av en slump för att jag så ett klipp “the best kiss cam in history” o i ett skede var det någon som såg precis ut som dig så är sjukt nyfiken nu om de faktist var du, har du någongång varit med på kiss cam? Sjukt kul i så fall o kan passa på att säga att jag lyssnar varje vecka på din o pegs podd o tycker den är asgrymm! Fortsätt vara ni!

 13. Slutade du Vlogga? :'(

 14. Sååå kul!! Hoppas man får se mera av hur det är mellan er syskon, vad ni gör 😍🙏🏻

Write a comment

Your email address will not be published.