Farmers markets, Country Clubs, and Pizza Nights

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

En av dom bästa grejerna med hamptons är att allt här är sååå gulligt! Där jag bor (Sag harbor) har dom inga snabbmat affärer eller stora matt affärer så allt vi handlar kommer antingen från en farmers market eller en local liten matt affär. Även om jag ÄLSKAR snabbmat (taco Bell är min favo) så är det ändå ganska mysigt att åka runt till farmerna här och handla! Efter vi va på farmers market så åkte vi till golfklubben som dom som jag bor med är medlemmar på och åt lunch. Alla som är medlemmar där är ganska “high class” och preppy vilket är inte als min “scene” men det är kul att channel min indra Reese Witherspoon och se ut som en preppy housewife. Den stilen är lite min alter ego! Så jag drog på mig min röd och vit rutiga klänning från Weekday och drack lemonad på terrassen med min kompis Tayba och hennes man Jared. På kvällen så tog jag deras covertable och köpte pizza. Vi hade pizza night och kollade på Snatched Amy Schumer’s nya film. Om ni kan, kolla på den med eran mamma, filmen är sååå rolig. Jag rekommenderar den 100%! Allt det här va två veckor sen, kommer uppdatera om den här veckan imorgon! Puss och kram  

1 Comment

  1. Hur bjuder man ut dig pĂ„ en dejt? 😉

Write a comment

Your email address will not be published.