My day at the Vineyard

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Förra veckan hade jag en GIRLSSSS week. En av mina vänner skulle på en tjej resa till hamptons så det va perfekt för mig att få chansen att ha lite kul istället för jobba och hänga med familjen som jag bor med. Vi hitta på massa kul: ute kvällar, beach dagar, och sen så åkte vi till Wolffer’s Wine Vineyard i East Hampton. Det va en av dom vackraste ställen jag har varit på. Vi beställde vin, appetizers, och sen sprang runt genom vingården när solen gick ner. Det va perfekt väder, jag hade på mig en maxi klänning som jag har haft i flera år (hatar att slänga kläder). Efter en helt perfekt kväll full av skratt och gossip så åt vi en fantastisk middag och sen gick på en yacht fest. I helgen åkte jag in till The city för att släppa av Philippa på hennes college, bilderna på det kommer nästa vecka! Kram 

1 Comment

  1. I see you don’t monetize your site, don’t waste your traffic,
    you can earn additional cash every month because you’ve got high quality content.
    If you want to know how to make extra $$$, search for:
    Mrdalekjd methods for $$$

Write a comment

Your email address will not be published.