Little P Takes on NYC

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with f2 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Hej bloggen!! Har haft fult upp men jobbar verkligen på att göra så att bloggen blir en automatisk instinkt varje dag. Är inte 100% van med att blogga en så vill verkligen bli bättre på att uppdatera varje dag! Jag lovade att visa när vi va i NYC och hjälpte Philippa flytta in i hennes dorm. Vi hade en fantastisk helg med henne, nu har hon ju varit i nyc ganska länge men vi visste inte hur hon skulle trivas när vi väl va där för att släppa av henne i den stora staden. Svårt när våran familj är så nära och helt plötsligt ska min lila syster bo i en stor stad med strangers. Men Philippa klarar allt lett som vanligt. Vi spenderade våra dagar där mest på olika möbler affärer så vi kunde fixa till hennes dorm. Och så klart, på kvällarna, åt vi pasta pasta pasta. Det bästa med hela resan va att jag Phoenix och Philippa delade ett hotel rum där vi fick mysa, skratta, hoppa på sångerna, och beställde Room service i snygg så mamma och pappa inte skulle veta. Sista dagen hade Philippa olika möten och så, så jag, mamma, pappa, och Phoenix gick på “Ripley’s believe it or not” en museum som vi har älskad sen vi va små! Följ Philippa’s Instagram @philippaparnevik för uppdatering på hennes college liv! Kram 

Write a comment

Your email address will not be published.