12 Days In Sweden

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with 6 preset
Tjejmilen 
Processed with VSCO with c1 preset
Jacka från Zara
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with c1 preset
“esthervalleeofficial på instagram 
Plåtning för Ricamo 
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Outfit från Appletrees 
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset

Okej jag kan börja med att säga, VI SKA GÖRA EN SÄSONG 4….WHAT?!?! Helt seriöst vi trodde verkligen inte att det skulle hända. Vi har ju sagt nej efter varje säsong men om vi ska vara helt ärliga, vi hade så sjukt roligt när vi spelade in säsong 3, jag tror att alla vi kände att vi skulle kunna tänka göra en till. Man ska aldrig säga aldrig men jag tror att det här kommer vara våran sista säsong men jag tror inte att det är sista gången vi ses i rutan oavsett om vi gör Parneviks eller hittar på något annat kul! Jag sitter nu och bloggar från planet tillbaka till USA. Har varit i Sverige dom sista 12 dagarna. Första dagen jag landade så filmade vi direkt och Peg hade en konsert i stan med rixfm så det blev en lång kväll eftersom att det blev efterfest också. Nästa dag va jag vaken 6 på morgonen oavsett hur trög jag kände mig så behövde jag och mamma jobba på ett samarbete tillsammans. Dagen efter va kristallen! Det va verkligen såååå kul oavsett om vi inte vann i år! Fick hänga med massa härliga personer och Peg och jag gjorde en statement till pressen, vi pratar om det i vår podcast pillowtalk om ni vill veta alla detaljer. Det blev en tidig kväll på grund av att nästa dagen va tjej milen. Om ni känner mig så vet ni att jag tränar ALDRIG. Såååå en mil va en mardröm men jag hade faktist as kul. Alla tjejerna hejade och peppade varann. Efter helgen hade jag inte så mycket jobb vilket va skönt. Jag spendera resten av tiden med familjen och mycket på landet! Nu är det tillbaka till Florida för att hjälpa till med våran hus och alla andra som drabbats av orkanen Irma. Förhoppningsvis kommer allt vara okej! Kram på er! 

2 Comments

  1. Anonym jaaaa

    Åkte din pappa och bror med till Sverige? Bara en fråga: varför är eran bror nästan aldrig med i serien? Det sjukt kul om han kunde vars mer med! Älska er😍

  2. kan du inte börja uppdatera med? :))))

Write a comment

Your email address will not be published.