Let’s try this in English

Overall from GAP / Hat from Forever 21

OKAY, I know…I’m not very good at this blogging thing. I’ve come to the conclusion (and it might just be an excuse) that it’s because I have been trying to write in Swedish which is such a task for me. Yes, I am Swedish and speak it fluently, but I actually never learned how to write in Swedish. I’ve only gone to school in the states so if I’m writing an email, text message, or am trying to blog, google translate is my best best friend….and after the results of one of those Instagram polls (lol) I have decided to try to blog in both languages. So to my English speaking readers maybe I should reintroduce myself: So if any American’s are reading this you might have noticed that my family has a reality tv show. The show is called Parneviks and it started because of my dad. My dad is a professional golfer and played on the PGA Tour for the majority of his life. He turned 50 about two years ago and now plays on the PGA Champion’s Tour which is where the “older” and obviously cooler golfers play once they turn 50! I’ve spent all 20 years on this planet traveling with my family to all my dad’s different tournaments. Hotel rooms became my playground; room service was basically all of our meals ever, the smell of cut putting green grass had the scent of home, and we traveled from city to city almost my entire upbringing. Back to the point, we have a reality tv show where different Swedish celebrities come and stay with us every 3 days. It can be anything from the princess of Sweden to a famous singer to an athlete ext. We are now on season 4 and this will be our FINAL season. So here are some questions and answers to get to know me better to see if you wanna stick around and keep reading my blog (fingers crossed that you do!):

Where do I live? : Right now I’m living at home in Jupiter, Florida while we are filming! BUT I am moving to California in January which I’m soooooo excited about. My boyfriend who is also Swedish lives out there so in order to conquer long distance we decided that we will just move in together! My family also has a house in Sweden where we have spent every summer since I was born.

Is this a fashion blog/what are my favorite stores? : Okay I wouldn’t exactly say that this is a fashion blog. Fashion is absolutely not my dying passion AT ALL. I actually didn’t know the difference between louis vuitton and louboutin until a few months ago (haha)! I swear I just thought people pronounced louis vuitton differently! However, that’s not to say I don’t admire style. My fashion icons vary so much from Blake Lively to Reese Witherspoon to my sisters (Philippa and Peg) to Sahara Ray to female surfers like Monica Eleogram. One day I am obsessed with looking like a southern belle housewife and the next day I’m wearing leather over the knee boots and then all of a sudden I’m in the most boho outfit. If I did have to describe my style I would basically say that I live in either overalls or pajamas. My favorite stores are Madewell, Anthropologie, Free People, and Zara. One fun fact about me is that I’m SUPER cheap. So even though I know all the stores I named are pretty pricey I only shop in the sale section or if something is super fairly priced.

Why don’t I have pictures with my boyfriend? : I am usually SUPER open on social media about my love life. My sister and I have a podcast in Swedish called Pillowtalk that gets us in trouble with the Swedish press a lot because we talk in detail about our love and sex lives. HOWEVER, right now I am dating someone who also has the public eye on him so we felt that we wanted to be relatively private with our relationship! I have no idea how long our secrecy will last and honestly it’s not a big deal for us, we are just enjoying being in love and when people realize and start having opinions so be it!

What are my passions? : KIDS KIDS KIDS KIDS! Children are my passion more than words can describe. Ever since I was little I would play teacher or house. I helped out at daycares when I was just 10 years old and my biggest wish for my 13th birthday was to get my babysitting license. My older sister always calls me a “Giver”. Somehow my mother instincts have always been a huge part of my life and being a super feminist I LOVE that I have the choice to decide that kids are my passion instead of that being decided for me. So obviously one day I want be a mamma (my plan is that I’ll have 4 kids of my own and adopt two) but until then I spend my time trying to work with children as much as I can. I have nannied, helped out at schools, gone on trips to Nepal and Africa with UNICEF and SOS Children’s Villages, and NOW when I move to California I am hopefully going to end up working at a daycare! I’ll keep you guys updated on how that goes!

Am I a feminist? : I honestly don’t even like that question because who wouldn’t want equal rights for all humans? But I feel very strongly about it being said. And for all of you (especially Americans) reading my blog who think feminists are women who never shave or hate sex or hate men I am a SUPER FEMINIST who is an extremely sexual being, wants to be an amazing wife, wants to have six kids, yes I shave my legs, and believe it or not I think women should have the right to equal pay and not walk the streets in fear every time she sees a man. Women are such unique beings, and a women can be ANYTHING she wants to be, DO anything her heart sets out to do and also DO anything she wants to with her body, WEAR whatever she so pleases, HAVE SEX OR NOT with anyone she wishes, and also be a wife, scientist, mom, teacher, president, blogger, nurse, doctor, astronaut, solider, the list goes on… I promise you she will be BAD ASS and strong no matter what women wanna be.

What social media accounts do I have? : My Instagram is Pennyyparnevik because I got hacked I had to get a new account! My snapchat is pennyyparnevik! My pinterest is pennyparnevik! I am starting a series of iPhone diaries on youtube which will be in Swedish to begin with!

This is where I will share my world with you. Fashion, work, politics, love, family, and travel. HUGS AND KISSES

//

Okej, jag vet … Jag är inte så bra på den här bloggen. Jag har kommit till slutsatsen (och det kan bara vara en ursäkt) att det beror på att jag försökt skriva på svenska vilket är en sådan uppgift för mig. Ja, jag är svensk och talar flytande, men jag lärde mig aldrig att skriva på svenska. Jag har bara gått till skolan i staterna, så om jag skriver ett mail, textmeddelande eller försöker blogga, är google translate min bästa bästa vän …. och efter resultaten av en av dessa Instagram poll grejer ( lol) Jag har bestämt mig för att försöka blogga på båda språk. Så till mina engelsktalande läsare kanske jag borde återintroducera mig själv: Så om någon amerikaner läser det här kanske du har märkt att min familj har en reality show. Den heter Parneviks och det började på grund av min pappa. Min pappa är en professionell golfare och spelade på PGA Tour för huvuddelen av sitt liv. Han blev 50 för två år sedan och spelar nu på PGA Champion’s Tour som är där de “äldre” och uppenbarligen dom coola golfspelarna spelar när de blir 50! 20 år på denna planet har jag helt enkelt rest med min familj till alla Pappa’s olika turneringar. Hotellrum blev min lekplats; Rumsservice var i grund och botten alla våra måltider någonsin, lukten av grönt golf gräs hade doften av hemma, och vi reste från stad till stad nästan hela uppväxten. Till den punkten har vi en reality-tv-show där olika svenska kändisar kommer och bor hos oss var tredje dag. Det kan vara allt från prinsessan till en berömd sångare till en idrottare. Vi är nu på säsong 4 och det här blir nog vår sista säsong. Så här är några frågor för dig att lära känna mig bättre för att se om du vill hålla fast och fortsätt läsa min blogg (hoppas att ni kommer vilja det!)

Var bor jag? : Just nu bor jag hemma i Jupiter, Florida medan vi filmar! MEN jag flyttar till Kalifornien i januari vilket jag är så glad över. Min pojkvän som också är svensk bor där! För att kunna klara långdistans bestämde vi oss för att vi bara kommer att flytta ihop! Min familj har också ett hus i Sverige där vi har spenderat varje sommar sedan jag föddes.

Är det här en modeblogg / vad är mina favoritbutiker? : Okej, jag skulle inte exakt säga att det här är en modeblogg. Mode är absolut inte min stora passion alls. Jag visste faktiskt inte skillnaden mellan Louis Vuitton och Louboutin tills för några månader sedan (haha)! Jag svär att jag bara tyckte att folk uttalade Louis Vuitton annorlunda! Men det är inte att säga att jag inte beundrar stil. Mina modeikoner varierar så mycket från Blake Lively till Reese Witherspoon till mina systrar (Philippa och Peg) till Sahara Ray till kvinnliga surfare som Monica Eleogram. En dag är jag besatt av att se ut som en southern belle hemmafru och nästa dag har jag läder över knästövlarna och sedan är jag plötsligt i den mest boho outfitten. Om jag skulle beskriva min stil skulle jag i grund och botten säga att jag bor i antingen overalls eller pyjamas. Mina favoritbutiker är Madewell, Anthropologie, Free People och Zara. Ett roligt faktum om mig är att jag är SUPER billig. Så även om jag vet alla mina favo butiker är ganska dyra så handlar jag bara på REA eller om något är ett rättvist pris.

Varför har jag inte bilder med min pojkvän? : Jag är vanligtvis SUPER öppen på sociala medier om mitt kärleksliv. Min syster och jag har en podcast på svenska som heter Pillowtalk som får oss i trubbel med den svenska pressen ofta eftersom vi pratar i detalj om vår kärlek och sexliv. Men nu träffar jag någon som också har svenska folkets ögon på honom så vi kände att vi ville vara relativt privata med vårt förhållande! Jag har ingen aning om hur länge vi kommer vara hemligga men ärligt är det inte en stor sak för oss, vi njuter bara av att vara nykära och när människor inser och börjar ha åsikter så gör det inget!

Vad är mina passoner? : BARN BARN BARN BARN! Barn är min passion mer än ord kan beskriva. Ända sedan jag var liten skulle jag leka lärare eller mamma. Jag hjälpte på dagis när jag var bara 10 år och min största önskan till min 13-årsdag var att få min barnpassning licens. Min äldre syster kallar mig alltid en “giver”. På något sätt har mina moderinstinkter alltid varit en stor del av mitt liv och jag är en super feminist så det bästa är att jag har valet att bestämma att barn är min passion i stället för att det bestäms för mig. Så klart en dag vill jag vara en mamma (min plan är att jag ska ha fyra barn och adoptera två) men tills dess spenderar jag min tid på att försöka arbeta med barn så mycket som möjligt. Jag har varit barnvakt, hjälpt på skolor, gått på resor till Nepal och Afrika med UNICEF och SOS Barnbyar, och nu när jag flyttar till Kalifornien kommer jag förhoppningsvis att arbeta på en dagis! Jag ska hålla er uppdaterade om hur det går!

Är jag feminist? : Jag tycker verkligen inte ens om den frågan, för vem skulle inte vilja ha lika rättigheter för alla människor? Men jag känner mig väldigt starkt om att det sägs. Och för er alla (särskilt amerikaner) som läser min blogg som tycker att feminister är kvinnor som inte rakar bena eller hatar sex eller hatar män, är jag en SUPER FEMINIST som är en extremt sexuell person, vill vara en fantastisk fru, vill ha sex barn och ja jag rakar mina ben. Kvinnor är så unika varelser och en kvinna kan vara ANYTHING hon vill vara, GORA det hon vill, göra vad hon vill med sin kropp, KLÄ sig gur hon än så önskar, LIGGA eller INTE LIGGA med vem hon vill, och också vara en fru, forskare, mamma, lärare, president, bloggare, sjuksköterska, doktor, astronaut, soldratt, listan fortsätter … Jag lovar dig att hon kommer att bli BAD ASS och stark oavsett vad kvinnor vill vara.

Vilka sociala medier har jag? : Min Instagram är Pennyyparnevik eftersom jag blev hackade jag var tvungen att få ett nytt konto! Min snapchat är pennyyparnevik, min pinterest är pennyparnevik! Jag börjar en serie som är Iphone dagböcker på YouTube som börjar snart och kommer vara på svenska!

Här kommer jag dela med min värld med er. Fashion, jobb, politik, kärlek, familj, och resor. PUSS OCH KRAM

8 Comments

 1. Didn’t you go to SCAD? Did you graduate or drop out? What did you study? I’m in my masters degree at FIDM in LA and I’ve kept tabs on you and the family since your days with jj. You and your sisters are inspiring ♡ I hope when you move out here to California you LOVE it!!

  1. Penny Parnevik

   Hi Jenna! Yes I used to go to SCAD. I lived in Savannah for two years and then basically thought “why am I studying photography if that’s not at all what I wanna do?” (lol) so I officially moved out before summer! You are SO sweet! I’m so glad you read my blog, girl!

 2. Hej Penny!
  Jag tycker personligen bara att du ska skriva på engelska. Dels för att jag ser på din svensks text att du tycker att det är svårt och det känna mycket mer naturligt på engelska(läste båda). Tror också attest kommer göra att du bloggar mer då det är jobbigt att översätta varje text. Alla svenskar kan trots allt engelska och jag tror helt enkelt att din blogg på det språket är bäst för alla! Kraaaaam❤️

  1. Penny Parnevik

   Hej Sara! AHHH du är bäst! Asså jag håller med men vill verkligen att yngre svenskar som kanske inte 100% läsa på engelska en ska kunna också läsa min blogg! ,Men jag tror om ett tag så kanske det blir mer naturligt att byta över till engelska, vi får se (hehe)! TACK att du läser bloggen, uppskattar det såååå mycket! KRAMMM

 3. I love your blog and your podcast! I am 100% Swedish, but I Think that you should Write in English Only if you want to. It would be easier for you to write, and go much faster:) I will Read no matter what!

  Also – I really Hope that you Will do more VLOGS for youtube:) I love that format even more than reading. And that way, we can follow you along in Another way:) but girl- keep being you! You are amazing!!

  1. Penny Parnevik

   GIRL your English is PERECT! Jag önska att jag kunde skriva på svenska lika bra som du skriver på engelska! Tack för supporten! DU ÄR BÄSTE!! Kram kram

 4. Hi Penny,
  Glad your decided to write in English, although having a few Swedish friends here in Jupiter, it’s doubtful I’ll be learning how to read it anytime soon. Lol. Look forward to your blogs on YouTube. Truly believe that’s the future of how people will get their information and Thankfully we’ll have woman like yourself leading the way who are open minded and determined to change the world for the better. Hope to meet you someday, Peace and Love

  1. Penny Parnevik

   Peace and love <3

Write a comment

Your email address will not be published.