Rainy Day Plan

Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a4 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Sweater from Zara/Jeans from Free People/Boots from Ralph Lauren 

Hi blog two days in a row! Is this a new record?! Yesterday was one of my favorite types of days: stormy weather! If you’ve ever been to Florida you know that either it’s super hot and beautiful or it practically looks like a hurricane. However, downpour is actually my favorite type of weather. My boyfriend knows my nickname for a rainy day is “notebook weather”. Basically every rainy day reminds me of the scene in the notebook where they passionately kiss in the storm and then all I wanna do is cuddle up, watch a movie, and take a bath. So yesterday I slept in, put on my rain boots, ate at one of my favorite restaurants, took a bath, and then cuddled up in my pajamas and drank some tea while watching the notebook. There’s no better way to spend a rainy day. Today: I just woke up and we are filming for our tv show bright and early. It’s Father’s Day in Sweden so hopefully I’ll find the time to get my dad a perfect present, happy Sunday guys! 

//Hej bloggen! Två dagar i rad, är det här en ny rekord ?! Igår va en av mina favorittyper av dagar: stormigt väder! Om du någonsin varit i Florida vet du att det antingen är super varmt och vackert eller  ser det ut som om en orkan är här. Orkan versionen är faktiskt min favorit typ av väder. Min pojkvän vet vad jag kallar en regnig dag: notebook väder. Istället för att säga “det regnar här” när jag ringer honom, så säger jag helt enkelt det är notebook väder så vet han exakt vad jag pratar om. I grund och botten varje regnig dag påminner mig om scenen i The Notebook där dom kyssar i stormen och när jag tänker på det, allt jag vill göra och mysa, titta på en film, och ta ett bad. Så igår sov jag ut, slog på mina regnstövlar och åt på en av mina favoritrestauranger, badade badkar och sedan i mina pyjamas  drack lite te medan de tittade på the notebook. Det finns inget bättre sätt att spendera en regnig dag! Idag: Jag vaknade precis och ska sätta på min mic direkt för vi ska spela in för Parneviks. Det är farsdag så förhoppningsvis så kan vi filma att jag köper något bra för Pappa! Glad söndag allihopa! 

2 Comments

  1. Hej Penny! Sååå roligt att du har börjat blogga igen, ser verkligen fram emot alla inlägg framöver <3
    Även det med youtube!! Hoppas det kommer fler vlogs snart för jag är obsessed med dom, KRAM fina tjejen!!!

    1. Penny Parnevik

      TACK EDEN <3 SÅÅÅÅ glad att du läser!!!

Write a comment

Your email address will not be published.