How I spent Swedish Father’s Day

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Dress from Madewell/Boots from Michael Kors

Hey babes! Today was Swedish Father’s Day so my brother Phoenix and I went and bought my dad a book about keeping your brain strong, some healthy juice, and a card! Sounds like a weird present but I always believe that when you give a gift you should focus more on what the person wants then what you think is a good gift that you would like. Mother’s day is so much easier to give presents for (lol) Besides that, we spent the whole day filming. On our lunch break my mom and I ate some pasta and watched the country music awards! I know in Sweden country music is NOT popular at all. Buttttt I am the type of girl who’s literally European but says “YA’LL” as much as I can. I love the idea of being like Reese Witherspoon in a cute lil dress saying “Hey ya’ll” and listening to country music while baking a pie, a girl can dream right? (hahaha) Anyway, the country music awards were AMAZING. Great performances, great humor, and it even got a little political. I love when cowboys get political especially when famous country singers talk about how they absolutely do NOT support trump. It’s so important that even the most “stereotypical” southern people show their disapproval with trump’s America. There is a huge difference between being a republican and being a trump supporter. WELL, even if you don’t like country music I suggest watching Carrie Underwood’s performance where she honors the victims of the Vegas shooting. So today I have a little bit of a country girl look. Although instead of cowboy boots I am wearing Michael Kors boots that my sister got me. The dress is not my typical style but I have really been wanting to try out a dress that isn’t super short and I found this one on sale at madewell for $10 so hurry hurry hurry if you want it. Like I said my fashion varies from so many extremes but here’s a little taste of the mood I went for today! Happy Monday readers!

//Hej babes! Idag var Fars dag i Sverige så Phoenix och jag gick och köpte min pappa en bok om hjärnan och hur man håller den stark, en hälsosam juice, och ett kort! Låter som en konstig present men jag tror alltid att när du ger en present borde man fokusera mer på vad personen vill ha, istället för att köpa en present som kanske du skulle uppskatta. Mors dag är så mycket lättare att ge presenter till (lol) Förutom det så filmade vi helaaa dagen. På vår lunchpaus åt min mamma och jag lite pasta och tittade på Country Music Awards! Jag vet i Sverige country musik är inte alls populär. Mennnnn jag är en typ av tjej som är europeisk men säger “YA’LL” så mycket som jag kan. Jag älskar tanken på att vara som Reese Witherspoon i en söt liten klänning som säger “heyy ya’llll” och lyssnar på countrymusik medan man bakar en paj, a girl can dream right? (hahaha) Hur som helst va Country Music Awards AMAZING. Bra musik, bra humor, och även lite politisk. Jag älskar när cowboys blir politiska och pratar om att vara emot trump. Tycker verkligen att det är viktigt när förebilder som country legender (som har säkert många supporters som är republikaner) visar att dom inte backar trump OCH hur viktigt det är att inse att vara republikan och att gilla trump är två SÅÅÅÅ himla annorlunda saker. Men men, även om du inte gillar countrymusik föreslår jag att kolla på Carrie Underwoods performance där hon sjunger om dom som dog i Vegas i attacken. Nu om min outfit: idag känns det som att jag har typ lite av en country girl look. Förutom att jag uppgraderade från cowboy boots till Michael Kors boots som jag fick av Peg (lol) Klänningen är inte en typisk klänning som jag brukar köpa men jag vill börja prova klänningar som är inte super korta (som jag oftast har på) och den va på rea på madewell så HURRYYY om ni vill också köpa den! Kostade bara $10 dollar vilket är runt 80 kroner! Precis som jag sa, mitt mode varierar från dag till dag men här är en liten smak av det jag gick för idag! Glad måndag läsare!

3 Comments

  1. Du är ju sjukt snygg! Fullkomligt strålar, just sayin’

    Puss

  2. Så kul att du bloggar mer nu, klickar mig in här varje dag!! Längtar tills eran podd imorgon, utan tvekan min favorit av allllllla poddar som gör att jag alltid längtar tills tisdagarna 💕

    1. Penny Parnevik

      TACK!!! Puss

Write a comment

Your email address will not be published.