Lazy Days

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Does anyone else think it’s so crazy how when you fall in love, and I mean like REALLY fall in love, all of a sudden everything you do just seems less fun when that person isn’t around. Not in a negative way, I still can enjoy things but I always wish he was with me to enjoy the same moments. Literally when he is with me running errands becomes fun, laying in bed all day is the best day ever, doing laundry is amazing, and I usually hate cooking (I’m more of a order pizza in kind of girl) and even cooking is literally all of a sudden the most romantic thing ever. But the downside of that is when we aren’t together, boring days become WAY more boring. Today was one of those days where I kind of did nothing. I literally woke up super late and spent most of the day in my pajamas. I spent a while promoting the podcast that my sister and I have called Pillowtalk but unfortunately it’s in Swedish, but I wish you all could listen! For those who are curious though, my sister and I talk about love, exes, sex, friendship, family, feminism, politics, and in special cases other Swedish celebrities! The thing is everything we talk about is always in detail because even when the mic is on we feel like it’s just a private conversation between us! All of a sudden thousands of people are listening to embarrassing sex stories or a letter I wrote to my ex. I think that’s the part that makes it so good but also controversial which isn’t always fun. After that I went to my brother’s soccer game and then we had family night! Hope you guys had a more eventful day!

//Alltså det är så konstigt när man blir kär på riktigt…helt plötsligt blir allt ROLIGARE när jag är med honom och jag vill alltid att han ska vara här. Dagar när man gör inget als är SÅÅÅ tråkiga när man är ensam men SÅÅÅ fantastiska när man är med sin partner. Tycker verkligen att det är en positivt sak när man inser att även dom små sakerna blir bättre om din kärlek skulle vara med. Idag va en sån dag där jag gjorde typ ingenting och det va så tråkigt (lol) Jag hängde i pyjamas hela dagen och basically försökte promota min och Peg’s podcast som heter Pillowtalk. Blev lite ledsen när jag såg att det var 40% av mina följare som inte lyssnar! Spendera typ hela dagen och tänkte på hur att göra podden bättre (lol) Behöver verkligen inte vara eran grej mennnnn om ni gillar prat om kärlek, vänner, politik, feminism, sex, relationer, familj, då tycker jag att ni borde lyssna! Hela idén med podden är att ni får lyssna in på ett ’privat’ konversation mellan två syster som tycker sååå olika. Här kan ni lyssna om ni vill http://www.ilikeradio.se/podcasts/pillowtalk/  Vi spelade in på jätte bilaga mikrofoner i början men JAG LÅVAR att det blir Såå mycket bättre efter några avsnitt. Efter jag släppte det lite haha så gick jag och mamma på Phoenix fotbolls match. Tyckte det va så kul att se honom spela lite, speciellt nu för tiden när jag och Phoenix har inte varit så nära som vi brukar vara (tonåringar liksom haha). Resten av kvällen va bara familj kväll! Kram på er, hoppas att ni hade en mer produktiv dag! 

Write a comment

Your email address will not be published.