Holiday Ready

Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset

Candle here Fireside candle/Sweater here Holiday Sweater/Bath Bombs here Christmas bath bomb/Pajamas here Christmas pajama set  

The main question I’ve been asking myself all day: is it too early to get ready for Christmas? Christmas is my favorite holiday (I know it’s EVERYONE’S favorite holiday), but who can blame us, right?  Especially this year with all the craziness in the world, I think that we all need a little holiday hope and even a little magic. My mom and I went candle shopping today to get our house cozier for the holidays. We went to anthropologie and I learned that mom’s are speed shoppers. My mamma knows what she wants, how many, she pays, and then she is OUT of there. This is something I’ll have to learn because I loveeee taking my time and literally smelling every single candle. Today I bought two candles called “Fireside” that you can find here Fireside candle (select size: choose oval fireside). I also tried on a sweater that was way too expensive to buy but here is the link anyway (lol) Holiday Sweater I can’t wait for the day where I can be one of those bloggers that get free stuff hehe. Then I went to Lush and bought Christmas themed bath bombs which you can find here Christmas bath bomb. The last store I went to was Victoria secret where I actually didn’t buy anything but here are the links for the Christmas pajama set that I tried on. The rest of the day I spent cleaning my room and filming for our tv show. Now: I’m listening to Christmas music with my new candles lit. Happy early holidays everyone, today was a good day. How was yours? 

Den största frågan i mitt huvud idag va: Är det för tidigt att förbereda inför jul? I USA har vi ju Thanksgiving i november vilket är jätte stort (kan skriva om det nån gång) så det känns lite konstigt att redan börja julpynta men samtidigt så är jul min FAVO holiday (okej, jag vet, det är allas favorit men who can blame us?) Speciellt i år när det har hänt så himla mycket skit i världen så känns det ändå ganska viktigt att njuta av lite holiday spirit och jul magi. Mamma och jag shoppade för ljus som luktade jul idag. Jag har upptäkt att mammor är SÅ sjukt snabba när dom shoppar. Alltså min mamma visste exakt vad hon ville ha, hur många, hon betalade, och sen BOOM så va hon klar på typ 10 minuter. Jag måste lära mig det innan jag vill bli en 6 barns mamma för att jag gillar verkligen att bara ta all tid i världen när jag shoppar. Tycker det är så viktigt att jag bara köper något som jag verkligen gillar. Jag köpte två grymt snygga ljus som luktade “Fireside” ni kan hitta dom här Fireside candle (under storlek:välg oval fireside). Jag provade på en holiday sweater också som va verkligen för dyr för mig att köpa men ni kan hitta den ändå här Holiday Sweater hoppas att en dag kan jag vara en sån bloggare som får gratis kläder hehe. Jag gick också till Lush och köpte jul badbomb som ni kan hitta här (sååå gulliga) Christmas bath bombSista butiken va Victoria Secret där jag provade på jul pyjamas som va så söta Christmas pajama set Resten av dagen städade jag mitt rum och filmade för Parneviks. Nu: Jag lyssnar på mysig jul musik medan mina nya ljus är tända. Happy early holidays allihopa, idag va verkligen en bra dag. Hur va din dag?

3 Comments

 1. Hej Penny,
  Varifrån kommer keramik-asken med “nitar” på?

 2. Ellinor Larsson

  Hej Penny! Älskar att du börjat att blogga!! You are an inspiration<33

  1. Penny Parnevik

   TACK <3

Write a comment

Your email address will not be published.