Movie Traditions

Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a5 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Jeans from Kendall and Kylie Pacsun Collection/Shoes from Rag and Bone/Shirt and earrings are from a random vintage store 🙁 

In our family, a day off from filming for our tv show means going to the movies. When I was younger we used to go to the movies almost every Sunday. I don’t even care if it’s a good movie I just love spending time with my family. We bring a bunch of blankets, eat way too much popcorn and candy, and all escape from the real world for two hours. Today we ate at an Italian restaurant and then went and saw Thor. It was really good, I wouldn’t say best movie ever but definitely funny and entertaining. When we got home my friend Katelyn came over. She’s a very new friend but the more we hang out the more she literally feels like a brunette version of me. We played cards against humanity with my family and then went to dinner. After that we ate ice cream, listened to music, and hung out in my room just having girl talk and catching up on life. Now: I’m watching Gilmore girls and am about to FaceTime my boyfriend! I love days like this, simple and cozy! 

/En ledig dag från inspelningen av Parneviks betyder bio dag i vår familj! När jag var yngre så gick vi alltid på bio varje söndag. Det behöver inte ens vara en bra film, vi alla älskar hela grejen med att ta med massor av filtar (vet inte om det är bara vår familj som gör det), äta mycket godis och popcorn, och sen alla känna att vi får escape från verkligheten i två timmar. Idag åt vi på en italiensk restaurang och sen gick vi på bio och såg Thor. Den va bra, kanske inte världens bästa film men rolig och underhållande liksom! Senare kom min kompis Katelyn över och vi spelade kort med hela familjen. Hon är faktist en väldigt ny kompis men känns verkligen som hon är min tvilling när det gäller hur vi är som personer och vad vi tycker och tänker. Vi åt middag och sen hängde på mitt rum och hade tjej snack om allt möjligt. Nu: jag sitter och kollar på Gilmore Girls och ska facetimea min pojkvän snart! Verkligen en mysig dag! Kram på er!

Write a comment

Your email address will not be published.