Surf’s Up

Bathing suit from Demadly HERE

Okay I’m trying to decide whether or not it’s best to blog every weekday and then on Monday’s give a recap of my weekend or try to make a post during the weekend too? Still getting the hang of what works best for me! Especially since we film almost all day everyday it’s hard to have time for that and a social life on the weekends. This weekend was a balancing act of filming, making time for friends, and then trying to do other work that I have! Here’s what I did this weekend: Phoenix invited me to surf with his friends which I was super excited about but then reality hits me that I only PRETEND to be Alana Blanchard…I actually am horrible at surfing. I have like at least five bruises from the board catching a wave without me and literally hitting me so many times. Well, hopefully I’ll have better luck next time! The rest of the weekend was fully dedicated to being social and hanging out with friends. I had a taco night one night and board game night and also wine night with some old girlfriends. NOW: Peg, Filip, and I are watching the VMA’s and discussing how it seemed super obvious that Selena Gomez lip synced! I hope you guys had an amazing weekend!

/Okej jag funderar lite på att jag kommer uppdatera varje vardag och sen på måndag ger jag recap av min helg. Med filmning hela dagarna på helgen plus att efter, så vill man ha lite av ett socialt liv och hänga med kompisar…så blir det ganska svårt att hinna skriva på lördag och söndag! Vi får se, jag lär mig fortfarande vad som funkar för mitt liv! Men här kommer min helg: jag och Phoenix hade en surf dag på lördag! Det var såååå kul men otroligt läskigt. Vågorna va så himla starka så för någon som inte är experienced kändes det ganska omöjligt (även om Phoenix sa att dom vågorna va typ bebis vågor lol) ! Men men, jag försökte och så kan jag prova lite mer nästa gång haha jag har typ 5 olika blå märken från att surfbrädan slog mig i vågorna. Om jag ska vara helt ärlig så vill jag mycket hellre låtsas att jag är en ”surfer girl” en att på riktigt försöka bli bra på att surfa (lol) Resten av helgen va dedicerad till vänner! NU: Kollar jag, Peg, och Filip på AMA’s och diskuterar om Selena Gomez läppsynka (man kanske säger mima på svenska?) och kollar på alla fantastiska red carpet moments WOW! hoppas att ni hade en grym helg!

4 Comments

 1. Du är så snygg och verkar så jordnära! Min fråga är hur mycket väger du?

  1. Penny Parnevik

   Tack! Jag väger ungefär 135 pounds vilket jag tror är 61 kilo men det viktiga är att man äter bra och tränar oavsett hur mycket man väger KRAM <3

 2. Du tar alltid så himla fina bilder, är det ett intresse du har? 🙂

  1. Penny Parnevik

   TACK! Ja 100% jag pluggade faktist fotografi på skolan!

Write a comment

Your email address will not be published.