Paris Style but Always Italian Food

Processed with VSCO with c1 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with hb2 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Processed with VSCO with a6 preset
Hat from Forever 21/Sweater from Ralph Lauren Men’s/French Shirt from Future State/Grey Jeans From Cheap Monday/ Boots from Report Signature

Hallåååå på er! Igår va sista dagen i Kalifornien för mig innan jag flyttar hit i Januari. Ikväll åker jag till New York City för att hänga med Philippa och sen så åker vi till Sverige. JAG ÄR SÅ TAGGAD. Förhoppningvis får vi se lite snö! Igår hade vi en ”jul” middag med Douglas kompisar på en otroligt god och mysig italiensk restaurang. Jag åt så mycket matt som möjligt och provade massa olika vinner. Jag är verkligen inte en ’fancy’ eller ’classy’ tjej Haha så det är lite intressant att dejta någon mycket äldre för då får jag prova massa bra viner och låtsas typ att jag vet vad jag gör Hahaha ni vet när man luktar lite på vinet och så som vuxna gör lol jag tror att Douglas skrattar bara när jag gör så för att han vet att jag har ingen aning! Det är typ en av mina favo grejer om vårat förhållande är att vi tar inte varann eller livet på så alvar, vi gillar att skratta och ha kul! Jag gillar verkligen inte att prova olika saker, jag beställer bara pasta och pizza, men igår vågade jag testa massa olika rätter och MY GOD så mums. Man kanske ska vara modig när det gäller matt mer ofta och inte alltid beställa från barn menyn!
NU: nu måste jag packa min res väska och sen göra lite ärenden! Ska ta med mig amerikanska grejer till mina kusiner så måste få plats med allt i en res väska! Resten av mina kläder lämnar jag här i min garderob…shit nu börjar det blir riktigt att jag ska flytta! Så spännande <3

//Helloooo everyone! Yesterday was my last day in California before I move here in January. Tonight I’m flying to New York City to visit Philippa and then we are flying together to Sweden. I AM SO EXCITED. Please please please let there be snow. Yesterday we had a ‘holiday’ dinner with Douglas’ friends at an Italian restaurant kinda as a farewell until January! I ate as much food as I could possibly take in hehe I also tried a bunch of different wines. The funny thing is is that I’m really not a ‘fancy’ or ‘classy’ girl for that matter haha so dating an older man is super interesting when I get to try all these great wines. You know how adults smell their wine and like spin it around in the glass? Wellll I was pretending to do that yesterday hahaha and I can tell Douglas just laughs because he knows I actually have no clue what I’m doing lol I’d say one of my favorite things about our relationship is that we don’t take each other or life too seriously. He just lets me be myself 100%. I really am not a big fan of tying different foods either, I stick to pasta and pizza, but yesterday I was brave and tried everything and WOW that was amazing. I’m beginning to think I should do that more often and steer away of the kids menu a little hehe
NOW: I’m about to pack my suitcase and figure out what I need to NYC + Sweden and what I can leave here in my little drawer. Wow I have a drawer haha the move is getting closer and closer! Sooooo exciting <3

2 Comments

  1. Hej Penny. Du verkar som en as härlig person ❤️ och din blogg är 👌🏼. Du är också väääldigt bra på att ta bilder, så jag undrar om du använder filter på dina bilder eller om dom är så naturligt. Gillar ljuset och färgen i dina bilder, lite höst/juligt. Så om du använder filter och vilken app det isåfall är? Lots of love! ❤️❤️💫

    1. Om du kollar under varje bild står det vilken app och filter det är. Appen är Vsco och filtrer hon använder oftast A6.. kram<3

Write a comment

Your email address will not be published.