Play Offs

Hej hej hej! Shit vad busy jag har varit socialt! Har haft så mycket med resande och vänner vilket är väldigt kul men saknar one on one time med Douglas. MEN det får vänta eftersom att imorgon åker jag till Arizona för att bila ner till Coachella med mina tjej kompisar! SÅÅÅÅÅÅ TAGGADE. Har precis packat ihop alla mina outfits. Idag va play offs i hockey så vi kollade på Sharks matchen så klart! DOM VANNNN så dom går vidare till nästa runda.

Håller på att somna är helt slut och ska upp tidigt imorgon men vi hörs imorgon så klart! PUSS på er!

4 Comments

  1. HUR kan man vara såhär vacker??? Så fin verkligen!!

    1. Penny Parnevik

      Åhhh vad snäll du är!!!

  2. Vad kommer din jeansjacka ifrån?☺️

  3. Wow kan du visa i en video hur du fixat ditt hår? Helt stunning! Marilyn Monroe deluxe!

Write a comment

Your email address will not be published.