Palm Springs Pregame

Hej fina ni! Just nu befinner jag mig i Phoenix, Arizona! Jag åkte hitt för att mötta mina kompisar som jag ska road trip till Coachella med. Låter jätte konstigt men det är kortare att bila från Arizona även om Coachella är i Kalifornien! Jag landade på dagen imorgon och vi spenderade dagen med att prova på olika outfits. Det är verkligen som i varje chick flick när 3 tjejer provar på 100 olika grejer med massa girl power musik i bakgrunden Hahaha På kvällen köpte vi massa snacks/pizza/pasta/drinks! Vi gick hem och somnade direkt!

Nu sitter vi i bilen och är pååååå vägggg!!! WOHOOO! Ikväll ska vi kolla på the weekend och massa andra så klart! Är ni på Coachella?!? Kom säg hej! <3

2 Comments

  1. Hej, brukar inte kommentera men vill bara säga att din blogg är så mysig!! Du har en positiv attityd och det är kul att få läsa om din vardag. Keep going! 🙂

  2. Ääääälskar dom här bilderna och redigeringen!!! Är det någon app eller hur har du redigerat dom?

Write a comment

Your email address will not be published.