Coachella with Bubbleroom

~ In collaboration with Bubbleroom ~

BABES! Jag är på Coachella!!! Sååå kul, och ännu roligare är att jag samarbetar med Bubbleroom! Min tanke för Coachella i år är att vara super simpel men VÄLDIGT snygga outfits. Allt kan ni hitta på bubbleroom.se! Får såååå många komplimanger på min stil här (:

Här hittar ni kläderna:

Klänningen // Linne // Jeans // Väska // Tunika // Body // Jeansshorts

4 Comments

  1. Åhå snygga Penny! Åhå snygga wedges! Vart är de från?

  2. Vilken härlig klänning!

    På min blogg så kan du läsa allt ifrån kvinnokroppen till psykisk ohälsa, tips och mycket mer! Tycker du att detta låter intressant, då säger jag Välkommen!

  3. Du är så himla fin Penny, och jag älskar Parneviks, bästa studen på veckan! Jag tänkte höra om du inte vill göra ett inlägg/vlogg om din hudvårdrutin samt sminkrutin? Skulle uppskattas supermycket! Keep on being you! 🙂

  4. Älskar ditt hår!! Hur stylar du det? 😍

Write a comment

Your email address will not be published.