My Coachella Weekend

WOW VÄRLDENS BÄSTA DAGEN AV MITT LIV. Helt seriöst, är så lycklig. Vi bilade från Phoenix till Palm Springs vilket tar ungefär 4 timmar. Fyra härliga tjejer i en bil med bra musik och roliga stories. När vi kom fram checkade vi in i våran hotel/lägenhet. Rekommenderar jätte mycket att bo på La Quinta som vi gjorde. Dyrt men om man delar på kostnaden så är det väldigt värt det. Vi gjorde ordning oss och drog in till konserten vid kl 17:00! Jag pratar om allt i senaste podd avsnittet så in och lyssna där! Ska också göra en vlogg om hela min Coachella upplevelse. Dag 1 va fylld med skratt, dans, och självförtroende. Bästa kombon med en grupp av 4 tjejer.

DAY TWO. Okej såååå jag gick aldrig och la mig på dag 1…jag och Sasha stannade uppe HELAAA kvällen asså sov i te en ända timma och pratade om livet. Det va så mysigt men också gjorde så att dag 2 va lite av en struggle. På dagen hörde vi “Rosé All Day” i våra bikinis och njöt av solen. Men när vi väll kom fram till festivalen av jag redan hellllt slut. Hade kul så klart men önskade att jag hade lite mer energi för Beyonce.

Vet inte vilken dag va bäst!!! Dag 3 va helt jävla magisk. Vi drog till festivalen tidigare på Söndag och spendera hela dagen med bra musik i solen. Eminem va kanske den bästa på Coachella?!?!? Vågar man säga det när Beyonce va där….men helt ärligt wow vilken dag.

Nu är jag äntligen hemma och tvätta väldigt smutsiga festival kläder Hahaha jag har ont i halsen och är helt slut men ska spela in en vlogg för er nu om exakt hur min helg va, tips, och om pengarna är värt det!! Ses på youtube snart <3

2 Comments

  1. Skulle du kunna visa i en video eller i ett blogginlägg hur du redigerar dina instagrambilder? <3

  2. Skulle du snälla kunna säga vilken storlek du har i den svartvita klänningen? Är jättesugen på att köpa den men är osäker på storleken så skulle uppskatta jättemycket om du sa vilken storlek du har och om du tycker den är liten/normal/stor i storleken <3 du är bäst btw tack för allt fint du gör!!

Write a comment

Your email address will not be published.