Living for the Little Things

Asså hur kär kan man vara egentligen?!?! Känner mig så lycklig just nu i livet. Jag har en teori att ens soulmate är den personen som man kan ha en totalt normal dag med, men den dagen känns som världens bästa dagen av sitt liv. Ja, resor, lyxiga restauranger, coola date nights är roligt men om man bara känner sig “in love” när man har speciella situationer så är det nog inte riktigt kärlek. Idag va en heltttt normal dag. Douglas som vanligt vankade långtttt innan mig och väcker mig med en pigg leende så ger jag honom en trött kram och halv vaken puss sen somnar om. Han drog till jobbet hela dagen och när han kom hem satt vi utomhus i solen han svarade på emails medans jag läste min bok. Vi tog upp en konversion här och där men mest satt i comfortable tystnad. Vi åt middag på en restaurang satt och skrattade, gick runt och kollade på möbler till våran nya lägenhet. Kl är 21, nu sitter jag med varm choklad framför brasan på våran country club. Douglas spelar tennis med sin kompis. Låter så normalt men wow vad kär jag är. Älskar våra helt normala dagar. <3

Write a comment

Your email address will not be published.