Work Friday

Nej jag har inte tränat idag hehe är jag den ända som gillar att ha på sports behå när man är bara hemma och chillar? Idag har varit en produktiv dag. Douglas va i Vegas torsdag natt så jag sov hemma själv och spenderade min fredag med jobb. Har 1 Coachella haul klar för er och idag fixade jag med själva Coachella vloggen! Den kommer vara annorlunda en andra Coachella vloggar så jag hoppas att ni kommer gilla den. Haulen kommer upp super snart och sen säkert nästa vecka kommer Coachella vloggen! Jag har haft lite telefon möten idag och håller på att bestämmer när jag ska komma till Sverige för sommaren. Douglas kom hem några timmar sen och vi laggade middag sen förberedde gäst rummet för Douglas brorsa och hans familj som kommer imorgon! Jag fick bädda bebis sängen och höll på att dööööö av baby fever! Vi båda är så taggad att dom ska hälsa på (:

PS. Flyger till Sverige på tisdag för Iconfest där Peg och jag ska live podda! Köp biljetter och säg hej till oss den 5 maj <3

1 Comment

  1. Vart är bhn ifrån? Vill haaaa

Write a comment

Your email address will not be published.