Familj Mys

God morgon (god kväll för er) Just nu sitter vi i en bil på väg till Napa för en mat och vin dag <3 Igår va en väldigt mysig dag. Känns som att alla mina dagar beskrivs som mysig hehe Douglas hade tennis match, jag satt och kollade med Nathalie medans jag drack varm choklad. Vädret är väldigt upp och ner här just nu…kanske lite som en svensk sommar?! Direkt efter matchen drog vi till flygplatsen för att plocka up Douglas brorsa och hans familj. Kvällen va fyllt med barn lekar, skrattande bebisar, och pasta/vin/kortlek häng när barnen somnade. Som sagt nu är vi på väg till Napa Valley med alla och ska njuta av solen som Kalifornien bjöd på idag. Inatt ska vi bada lite i poolen/jacuzzi med barnen och sen laga middag! Hoppas att ni får en fin dag! Vi ses i Sverige om några dagar (:

2 Comments

  1. Kan inte du göra ett inlägg där du tipsar om klädbutiker och olika klädesplagg som är måsten i din garderob? Din stil är så fin men ändå avslappnad och det är precis så jag vill klä mig<3

  2. du har så fin stil snälla börja skriva var du köpt plagg och lite Fashion tips, kram 🙂

Write a comment

Your email address will not be published.