Napa Valley

Låter väldigt lyxigt med Napa men det är verkligen 40 minuter från där vi bor såååå man kanske blir lite bortskämd. Jag älskar det där! Det är helt otroligt vackert och när svenskar som hälsar på blir det en måste att spendera dagen där! Även mysigare att man har två barn med sig…om ni känner mig rätt så är min baby fever HELT SJUKT. Älskar älskar älskar dagar med barn/bebisar. Även när dom gråter eller gnäller så gillar jag det lika mycket! Känner mig 100% komplett när jag är runt om kring barn. Efter några timmar i napa så drog vi hemåt om spendera eftermiddagen i poolen/jaccuzin! Senare lekte vi på gräsmattan och åt snacks! Nu laggade jag Mac n cheese till alla och vi kollar på Disney filmer tills barnen somnar! Sen blir det kortspel igen och vinkväll! Har ni haft en bra söndag?!? <3

4 Comments

  1. Jag e precis likadan när det kommer till barn! =D

  2. Fantastisk blå linneklänning! Var kan man hitta den? 😁

  3. Kan inte du visa hur du redigerar dina bilder?😍Så fina!!

  4. Anna-Malin Hallberg

    Vart är klänningen ifrån? Magiskt fin 😍

Write a comment

Your email address will not be published.