Soon Ours

Snartttttt flyttar vi in!!! Lägenheterna kommer vara 100% färdiga efter sommaren! Vi kanske flyttar in i en temporär dom nästa två veckorna men det kan också vara onödigt, vi har inte bestämt en. Vad tycker ni?!

Efter vi kollade på lägenheten gick vi på Sharks matchen! Där ser ni bilderna på Douglas när han jobbar!

Idag är min sista hel dag i Kalifornien innan jag åker till Sverige i några dagar. Har ni köpt Iconfest biljetter så vi kan finally hänga och träffas? Annars i Sverige ska jag hänga med min familj och kompisar och såklart jobba! Vill försöka göra någon sorts firande för min födelsedag vilket är den 9 maj! Kommer säkert bli någon sorts middag! Behöva fixa lite grejer innan jag åker imorgon men är svårt när Douglas familj är här och dom är så mysiga!!

Nu sitter jag på soffan och kollar på Moana med barnen vilket heter något annat på svenska men vet inte hur med stavar det hehe Vi ska snart hänga vid poolen hela dagen och sen kör vi en sista härlig middag ikväll! Så kul!! <3

6 Comments

  1. Första gången jag ser din blogg! Måste bara säga att jag verkligen uppskattar det du står för och att du vågar visa vem du är. You go girl!

  2. Näää, är det sant! Fy faannn va kul! Grattis, såååå nice asså!!! riktigt avis 😉

  3. Ser kvällens avsnitt och håller med dig om att det är peggy som bråkar och du kommer alltid med så bra svar och så blir hon arg på dig. Håller helt med dig att man inte kallar någon för golddigger, och om din syster säger det kommer ju folk utifrån börja undra och tror att det är ok att kalla dig det! Du är grym! Girlpower

  4. När kommer nästa haul ut? <3

  5. Men åhh vad roligt!! Ser helt otroligt ut!

  6. Lyssnade på er live-podd. Är ginger och har mycket fräknar. Avskydde demnär jag var liten, främst de på överläppen, tyckte det såg ut som mustasch på sommaren och hade sååå täckande smink. Idag älskar jag dem, och min pojkvän tkr mina överläppsfräknar är så fina. Vill ej använda foundation, fast gör det för att täcka min ojämna hudton, struggle.
    Men har en fråga till podden, tänker du och peg på svenska eller engelska? Ändras det lite beroende på var ni är? Är penny också född i sverige eller bara peg?

Write a comment

Your email address will not be published.