Why I’ve Been Missing

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!!! Hej kära läsare, jag kan väll erkänna att det har gott alldeles för långt tid…MEN jag har en anledning! Jag har helt enkelt haft några av dom BÄSTA veckorna av mitt liv och det har faktist känt omöjligt att sätta mig ner framför datorn istället för att njuta och leva i nuet. Kanske låter som en dålig ursäkt. Jag vetttttt att jag har lovat att ta med er på mitt livsresa MEN det är därför ni får får alla detaljer och roliga berättelser nu i efterhand! So here we gooooo…

Sist vi hördes va jag på väg till Sverige för några dagar! Första dagen jag landade checkade jag in i samma hotel som mamma bodde på vilket är hotel Nobis. Rekommenderar 100% och det är så himla centralt att jag va bara typ 2 minuter gång avstånd till allt! Perfekt när man vara är i Sverige i 5 dagar och ska hinna med mycket. Så fort jag kom till hotellet fixade jag till nig lite och sen gick ner till NOI restauranger nere i hotellet vart nästan hela mon släkt väntade på mig för att fira min födelsedag. Vi åt fantastisk mat, drack goda drinkar, och alla pratade om allt vi har missat sen vi sågs senast. Verkligen en perfekt sätt att starta min resa.

Jag provade den här träning för först gången! Va hur nervös som helst! Måste säga att det va det bästa pch roligaste jag har haft medans jag tränar. REKOMMENDERAR. Så mycket girl power. Kommer börja gå regelbundet hela sommaren!

På lördag va det ICONFEST! Ni kanske såg att massa härliga influensers va där! Jag älskat idén av en influenser festival eftersom att den här branschen har blivit så enormt stort. MEN måste ändå säga jag blev lite utmattad efter en helt dag där. Jag är någon som tror STARKT på att man är ansvarig för energin man ger ut, därför när vi hade meet&greet så kände jag att det va viktigt att ge min BÄSTA leende och personligt till varandra person där! Men när det är 200+ människor så blir det lite mycket. Så fort vi drog från iconfest så kom jag fram till hotellen och stod och hosta/spydde framför alla…SÅ pinsamt men min kropp hade verkligen sagt att det är nog!!! Jag behövde lite energi för mig själv! Kan inte ens tänka mig stora ”kändisar” vad dom går igenom på konserter eller i deras vardag! Och lila jag blir helt slut bara efter en dag. MEN det är inget negativt eller illa mot er, kom alltid fram och ge mig en stor kram men kanske förstå att vi ALLAAAA är mänskliga!

ASSÅÅÅÅÅÅ MIN JÄVLA STORA SYSTER ÄR FAN GRYM. Hon hade planerat ”livets fest” in the name of Benjamin Ingrosso hahaha! Jag har planerat min 21 års fest sen jag va typ 13 och Peg suprisa mig med min DRÖM party. Med hjälp av Filip så dekorerade dom hela lägenheten! Vi lyssnad på country och pop hela kvällen, spelade beer pong, skrattade otroligt högt, dansade loss, och natten slutade på en full Penny i en råda cowboy hat på max burgare hehe TACK TACK TACK till mina nära och kära som va på den festen! Ni alla är bäst!

Det va dax att lämna Sverige och gå på lite staycation i Kalifornien! Peg och våran bästa kompis Elsa hängde med mig tillbaka hem till USA för att fira min roliga födelsedag vilket va på onsdag. Efter planes, trains, and automobiles va vi äntligen framme. Och då va det dax för FEST. Ni kan höra Peg och jag småbråka o veckans podd om vad vi ville med den här veckan! Peg hade tänkt sig att gå på spa, träna, och läsa sin bok. Min plan för veckan kanske va lite annorlunda…PASTA, DRYCKA, KAUS!!! Min och Douglas bästa kompisar Sasha och Robban flög in för veckan och varje dag hade vi så sjukt roligt. Dag 1 va Day dribbling i poolen (: som ledde till en galen kväll hemma hos oss. Mycket skratt, många roliga stories, och många tequila shots…(Ps. Till er som kanske tycker att det är dåligt att prata om alkohol jag förstår verkligen det men jag är 21 och då utgår jag från min livsresa! Den ända berättelsen jag kan dela med mig är min egen och den innebär mycket fest, roligt, men också massa andra saker! En härlig blandning helt enkelt)

Jag vakande på min födelsedag av att Peg sjunger med mamma och pappa på FaceTime! Födelsedags morgon är väldigt viktigt i våran familj. Sen så ser jag att hela huset är dekorerat med 21 års dekorationer sol Douglas har pysslat med hela morgonen och han lagar svenska pannkakor. Efter frukost hämtade en chaufför oss för att ta oss på olika hi provningar i napa Valley. Magisk dag. Kan knappt förklara det men jag låter bilderna förklara för mig <3

Resten av veckan va lite mer chill! Vi alla behövde ge kroppen lite grönsaker och sömn. Men lördag kväll gick vi på Taylor Swift. Jag har för mig att många svenskar inte gillar henne, men i USA speciellt tjejer i min och Peg’s order, vi har vuxit upp med henne. Hennes låtar har hjälpt oss genom våra tonårs år. Att gå på hennes konsert va en dream come true. Tog upp min mobil kanske 2 gånger för att fota så att jag kunde spara minnet för alltid. Annars va jag 100% i nuet. Sjöng med varenda låt och det tog mig tillbaka i tiden till varende heartbreak eller kärlek. Det va också mäktigt att se vart vi har hamnat nu. Efter alla misslyckade kärlek så stor Peg och jag på Taylor Swift, sjunger med som bästa vänner, och nu har hittat våran livskärlekar, Douglas och filip. Wow vilken magisk moment. Wow vilket bra liv.

Just nu har jag landat i Sverige! Är äntligen i vårat sommarhus igen och kaniner vara lyckligare!!! Ser så fram emot den här sommaren, vad är era sommar planer?

7 Comments

 1. kul att du är tillbaka på bloggen! <3 och grattis i efterskott !!!
  hoppas du kan lägga upp inlägg oftare eftersom jag älskar din blogg, men jag förstår självklart om du lägger bloggen lite åt sidan speciellt när det är sommar !
  och wow vilka bilder, du är så fin!

  mina planer i sommar är att bara vara med min familj, vänner och pojkvän och leva i nuet. typ bada, åka båt, grilla, festa och mys dagar!

 2. Men åh vilket fantastiskt härligt inlägg!! Och stort grattis i efterskott!!

 3. Alma Bolin

  Grattis i efterskott Penny!!

 4. Din blogg är grym! Den bästa. Mina plane för sommaren är att jag ska flytta till USA för jag ska på utbytesår i Carli typ en timme väster om San Franssisco.

 5. Tycker verkligen inte att du gjorde fel i att hellre vara i nuet under dessa veckor istället för att sätta dig vid datorn (syftar på in inledning). Jag hade gjort samma sak! Roligare, tycker jag att få höra om allting efter att det har hänt och få bildbomb. Sen tycker jag att bara för att man är influencer så måste man inte vara uppkopplad 24/7 och känna stress och press inför att måsta jobba och leverera material till följare. ALLA som arbetar, oavsett bransch, behöver lite ledigt ibland.
  Tack för en bra blogg och härlig läsning! Lät jätteromantiskt med Napa Valley :’)

 6. Grattis i efterskott Penny! Älskar dina skor du hade i Napa, vart kan man hitta såna?😊

 7. Grattis i efterskott! Jättebra med en bloggpaus om du känner att du inte haft tid. Det är IMO ingenting du ska behöva be om ursäkt för- snarare tvärt om! Ditt liv, din tid och ditt välmående kommer alltid i prio. Glöm aldrig det. Tack för din fantastiska energi, kram

Write a comment

Your email address will not be published.