Château Gassier

Lånad bilden från Michaela Delér ni hittar hennes blogg här<3

Lånd bilden från Lisa Abefelt <3

Hej hej hej från en väldigt trött och glad Penny (: Har äntligen fått lite sömn efter en underbar dag och natt i Loka Brunn med härlig sällskap! Château Gassier (en vin gård i Frankrike) ska komma till systemet så vi fick prova smaka alla rosé lite i förväg. SÅ GOTT. Torsdagen började med en 3 timmars roadtrip med Editha (@foodjunkieblog), Mira (@mirafroling), och Michaela (@mdeler)! Måste bara säga WOW vilka härliga tjejer!!! Är så glad att få hänga med dom! När vi kom fran blev det yoga direkt där jag råka somna i meditationen typ 4 gånger…Oops. Sen så gick vi till spat och bada bubbelpool! Jag och Editha delade rum så vi gjorde ordning oss till vinprovningen/middagen med härlig musik och rolig snack. Vin provningen va SÅÅÅÅÅ mysigt, men måste lära mig att inte dricka upp allt hahaha kvällen sluttade med en 5 rätters middag och sen så snackade/skrattade vi alla tjejer tills sent på natten! Nästa dag va vi lite trögare men det fixades med lite max hamburgare och roadtrips mys!

NU: Jag är hemma hos Douglas familj och ska mysa med hans syskonbarn idag! Är lite trött för Douglas drog till flygplatsen super tidigt på morgonen, kommer sakna honom så mycket! Sverige är tusen gånger bättre när han är här <3

1 Comment

  1. Åh vad fina bilder!
    Jag skulle väldigt gärna veta vad du använder för smink produkter & hudvård. Du ser flawless ut!
    Sen undrar jag också hur du fått så bra självkänsla och självförtroende, och hur du lärt dig det? tips?

Write a comment

Your email address will not be published.