Rest

Varje dag sen jag har kommit till Sverige har jag haft fullt upp! Bas roliga saker men har verkligen haft något inbokat varenda dag. Nu fick jag vakna upp hemma i Åkersberga, jag sov fram tills kl 12 solade med min kusin Maya (ni hittar hennes blogg här) i några timmar och sen kom hem och sov igen tills kl 20:00! Helt otroligt Hehehe men känner kanske att kroppen behövde det. Så helt enkelt har jag vilat hela dagen och känner mig så avslappnad! Kl 20:00 åkte hels skäligen hem till min faster och kollad på hockey-VM där Sverige tog GULDDDDD WOHOOOO! Douglas är i Köpenhamn för matchen nu och sen ska till USA i två veckor för att jobba så dom nästa veckorna blir mycket jobb och familje häng för mig! Hur va eran söndag?

Kram på er!

2 Comments

  1. Isabella

    Hej! Vart är jeansen ifrån?<3

  2. Hej! Så fin jeans du har på dig, sjukt fina!! Vart är de ifrån?❤❤

Write a comment

Your email address will not be published.