From This to This

Jag känner mig så fredlig i Sverige. Älskar alla människor här, älskar att vara ute på landat, älskar att bada, ÄSLKAR att basta, älskar helt enkelt känslan här. Jag vet att ni kanske tänker det här är enbart på grund av vädret, men jag måste ändå säga att jag får den här känslan nästan varje sommar. Det är någon sorts magi med svensk sommar. Igår sov jag ganska länge, gosade i sängen och lysande på musik. Vid lunch tiden åkte jag och min faster Jessica och bada och ta vara på det här underbara solen. Verkligen en peaceful dag!

På kvällen blev det lite annorlunda hehe Peg nämnde att hon skulle på Sony Live på trädgården och då tänkte jag att varför inte ta tåget in till stan och hänga med lol Bilden när jag drycker ur hela kanan är et skämt Hahaha bara så att alla vet! Men helt ärligt det blev ingen sorts galen kväll. Vi lyssnade på några artister, Peg hälsa på typ ALLA hon känner där, och sen köpte vi McDonalds och drog hem vid 23:00!

NU: Jag sover hemma hos Peg och filip inne i stan! Vi har massa möten idag så vi kommer checka av dom och sen ikväll ska jag till Bromma för att hänga med Douglas familj! Så mys! <3

PS. Ni har väll inte missat podden?!?! Det här va en special avsnitt och en TILL kommer imorgon…om ni inte förstår varför in och lyssna….

3 Comments

  1. Cornelia

    Åh så himla fint avsnitt, tårarna rann från början till slut. Har också en syster (och en bror jag inte har kontakt med) och vi är nästan lika tighta som ni är och jag känner verkligen igen mig. Man kan bråka och vara så irriterade på varandra men såklart är kärleken mellan oss störst. Älskar er pod!

  2. Måste bara säga att wow, vilken fin röst du har. Så lugn, behaglig och känslosam, du gjorde mig också helt tårögd. Jättevackert brev.

  3. Vart har du köpt gula bikinin?? Så sjukt fin

Write a comment

Your email address will not be published.