Work then Play

SHIT vilken produktiv dag jag hade igår! Har haft så många härliga möten för allt från podden till as roliga samarbeten. Podden kommer vi verkligen ta till the NEXT LEVEL!

Efter lunch möten och så gick jag och shoppa lite på appletrees och behövde köpa underkläder till min guldtuben klänning. Ni får se hur det blir på lördag! Jag tog en till lunch med Peg och Filip på Nobis vilket är ett FAVO ställe i stan! Men efter en hel jobb dag åkte jag in till Bromma för att ha pizza mys med Douglas familj. Jag lekte med barnen, vi tog en lång promenad för att natts bebisarna, och sen kollade på film med lite godis hehe Douglas är ju i USA just nu och min familj håller på att renovera vårat hus i Åkersberga så jag hoppar från soffa till soffa tills det är klart Hahaha

Idag ska jag hänga med barnen och sen ts mig in till Åkersberga sakta men säkert! Min helg ser full bokat ut med roliga events så ser fram emot att visa er det! Puss på er <3

Write a comment

Your email address will not be published.