Weekend Schedule

GOD MORGON VÄRLDENS BÄSTA NI! Jag sitter just nu i min säng hemma i Åkersberga. Jag har precis vaknat hehe kl är 12 (: Jag tänkte dela med min schema för helgen så ni vet vad jag gör ifall att jag inte hinner blogga på lördag!

Fredag

-Fixa så att jag har allt till min outfit för guldtuben (svart klänning som ni får se på lördag)

-Jobba lite framför datorn under dagen

-Podda

-Ikväll middag med Douglas vänner

-Epidemic Sound Event

Lördag

-Måste åka in till stan tidigt för att träffa Peg och vänner som ska med oss inför Guldtuben

-Jag kommer vlogga så ni får hänga med i efterhand

-Genrep på annexet/smink och göra ordning oss

-Livesändning av Guldtuben kl 20:00 på SVT

-Efterfest (:

Söndag

-Minnesstund i stan för Lil Babs

-Ta mig tillbaka till Åkersberga

-Planera jobb/planer för veckan

Kommer ni till guldtuben? Jag vet att just nu gör UNITED INFLUENSERS en rabatt kod på Instagram för biljetter! Om man går in på guldtuben.se och skriver in guldtuben20 när man köper biljetter får ni 20% av! Hoppas att vi ses där! Puss

2 Comments

  1. Åhh va kul att få se dina planer för helgen, hoppas du får en bra helg Penny <3

  2. Hej!
    Vart har du köpt din skjorta? Så himla fin! 😍

Write a comment

Your email address will not be published.