Gultuben

GULDTUBEN was finally here! Igår va gultuben och jag visste inte roligt vad att förvänta mig. Så mycket snack kring det och lite drama så ville inte ha några förväntningar men WOW vad roligt jag hade. Skratta och grät under galan på grund av alla uppträdande och roliga skämt. Grattis till ALLA vinnare. Jag och Peg delade ut pris för årets skrämskott vilket va så kul. Älskade själva galan men måste säga att efterfesten va inte så kul! Jag va nämligen hemma i sängen kl 12 vilket va skönt. Många har frågat om min klänning, det va faktist en vintage nattlinne och sen hade jag på “lingerie” under! Inget fancy men gillade det som fan! Idag har jag varit i stan men visar bilder på det imorgon på morgonen! Nu ska jag åka hem till Åkersberga 💗

1 Comment

  1. Hej penny <3 En fråga jag har, vart köper du dina hängselbyxor som är tighta och sedan utsvängda längst ner?Letar som en galning efter sådana men kan inte hitta nånstans. Puss

Write a comment

Your email address will not be published.