Sommar Klänningar

~This post contains adlinks~

Här om dagen gick jag förbi Indiska den som ligger på Kungsgatan. Har egentligen ALDRIG gott in i en Indiska butik för jag har aldrig riktigt dragis till den MEN två klänningar fångade min ögonblick den här gången. Även om jag vill själviskt bara köpa dom själva haha så tänkte jag dela med er ändå! Vet inte om bilderna verkligen ger en bra beskrivning av hur dom ser ut men WOW jag älskade verkligen dom! Hade inte tid att prova/köpa dom men ska 100% göra det. Jag para ihop dom med skor och väska från & Other Stories. Tänker nog ha på den vit och blåa på Midsommar! Den första klänningen kan ni hitta HÄR, den andra klänningen kan ni hitta HÄR, handväskan hittar ni HÄR, skorna hittar ni HÄR.

1 Comment

Write a comment

Your email address will not be published.