Random Shit You Missed

Varför är det att varje gång jag skriver här så ber jag om ursäkt att jag har varit borta?!? SORRYYYY. Blogger life isn’t for me maybe hahaha NEJ DA nu är jag här och vill dela med mina dagar!! Har haft fullt up med kompis häng, events, och lite andra roliga saker. Jag kommer vara med i Peg’s musik video för LOAFERS hennes nya låt som släpps IDAG!!!! Ni kan lyssna på den här! Jag säger ill när musik videon är ute. Jag har spenderat as mycket tid med farmor och farfar vilket är så jävla mysigt. Här om dagen hängde jag med Tova från Strandels om ni inte vet vem det är CHECK HER OUT AND THIER MUSIC. Hon är världens coolaste människa. Vi åt pasta, prata om kärlek, åkte longboard bakom bilen, och hade det mys! Igår sov jag på hotel med bästa Celie vilket var underbart. Nu hänger jag runt stan tänkte äta och gå i några butiker sen ska jag till landet ikväll med några av Douglas kompisar så kommer nog inte vara på mobilen mycket! Ni får ha en fantastisk helg snyggingar!

1 Comment

  1. åh, Celile är gravid igen?! =D
    Dylan ä så söt!

Write a comment

Your email address will not be published.