Summer Days Like These

Om man kan drömma om den perfekta sommar helgen (bastu, skratt, god mat/vin, natt dopp, ingen smink, naturligt hår, långa djupa diskussioner, och massa massa glädje/kärlek)…DÅ hade jag precis den helgen. Jag hade inte sätt Douglas på över 2 veckor och han skulle ÄNTLIGEN komma hem. Några av Douglas närmsta kompisar bjöd ut mig till deras landställe för helgen och sen kom Douglas ut lördag kväll!

Fredag va såååå underbart! Vi va typ 6 pers som grillade i kvälls solen, bastade sent på kvällen, sjung med till grym musik, och sen gick och la oss runt 2 tiden! Nästa dag sov jag ut, vi solade helaaaaa dagen, spelade kub, och helt enkelt hade det bra. På kvällen kom Douglas vilket va även efter nästan ett år SÅÅÅÅÅÅ pirrigt Hehehe vi åkte båt och plockade upp honom på bryggan och det va nästan som jag behövde nypa mig själv jag va så lycklig att se honom igen. När vi kom fram så blev det en av dom godaste middagarna någonsin. Vi va typ 11 personer med olika härliga personligheter, samtalade på en ö och alla bjöd på sig själva! Natten slutar med dans och att jag spontar lagar (jag vet INTE hur man lagar matt) den godast pastan jag har någonsin ätit Hahaha fyllo Penny (med lite hjälp) kl 3 mitt i natten blev en kok men jag komme typ aldrig kunna göra om den pastan ahhhh så jävla sorgligt lol

På morgonen satt jag och Douglas i sängen och bara pratade och skrattade hela morgonen hehe SÅ glad att vi är i samma land igen. Känns som allt är bättre när vi är nära varandra. NU är jag på Douglas landställe. Kommer säkert vara här resten av veckan. Vi lagade pizza igår kväll i han pizzaugn och sen kollade på Vänner tills vi somnade. Idag har vi inga planer, säkert massor som behövdes göra på landet men vi hörs imorgon bästa läsare <3

1 Comment

  1. emelieee

    PENNY SNÄLLA berätta vilken app du använder för att få the grainy/vintage effect på bilden där du sitter i stolen med rödvinglaset! SÅ FINT har försökt googla efter appen men hittar inte! Tänkte prova mina chanser och fråga direkt istället!
    Youre the best blogger! xxx

Write a comment

Your email address will not be published.