A Life That’s Good

Vi är på landat och har det så himla mysigt! Igår jobbade vi mycket på trädgården, till exempel: plantera, vattna gräs, och tvätta utomhusmöbler. Det är väldigt avslappnande att INTE vara på mobilen och bara ha en sak utomhus att fokusera på. Igår va en sån dag där vi hade as härlig music på och kände oss så avkopplande med att helt enkelt jobba i naturen. På kvällen lagade Douglas en grym Cacio e Pepe och så somnade vi efter till en film. Idag kommer hans bror till landet med hans familj vilket jag älskarrrrr när vi hänger med dom och bebisarna <3

Imorgon har jag fullt upp med Peg’s release fest och massa kul inne i stan PLUS att Philippa landar IDAG😍😍😍 så lycklig!

Ps. Många har frågat vart min baddräkt kommer ifrån! Toppen är faktist en BH från &Other Stories och botten är faktist mamma’s som hon köpte i Hawaii!! Kram på er!

Write a comment

Your email address will not be published.