Stan till Landet

Black body from Free People, leather skirt from Monkey, Boots from Dr. Martens, Hat from Dolls Kill

Oh happy day! Jag sitter i solen just nu, lite halv bakis, och ler när jag tänker på igår (: Igår började dagen med en plåtning med Jotex, dom håller på att typ house makeover vårat hus i åkersberga…WOW säger jag bara…På dagen drog jag och Philippa in till stan för att gå på Ideal of Sweden event på Berns terassen. Dom gjorde det så mysigt, gryma drinkar, snygga mobil skal, och jätte härliga tjejer som jobbade med Ideal Of Sweden! Men måste ändå säga USCH vad awkward influencer events kan vara. Jag VET att alla är super snälla verkligen men jag tror att alla går runt och tänker att dom vill att den andra hälsar först så då blir så att alla sitter i sina “clique”! Jag säger inte att jag är bättre på att hälsa häller, tycker det är lika jobbigt men det blir så tråkigt när jag och Philippa stor i ett litet hörn lol Nu låter jag som jag spelar victim, som sagt, jag är inte bra på att hälsa häller! MEN oavsett tyckte jag att eventet va bra gjort, dom gjorde ett spel på slutet som va som “Hur väll känner ni varandra?” Och en av frågorna om mig va “vem har postat mest bilder på Mac n cheese” och jag tror typ alla gissade rätt Hahaha Efter gick jag och Philippa och shoppa lite sen drog jag ut till Skärgården! Jag, Douglas, morsi, och filip hade en underbar kväll. Vi åt pizza, drack massa vin, skratta åt och med varandra, hade långggg deep talk, favetimea Mamma när vi va fulla Hahhaa sen sluta kvällen med bastu och efter PASTA <3

Idag ska jag och Douglas på fest så vi njuter av det sista skärgårds mys för helgen för snart ska vi in till stan! (:

1 Comment

 1. Jens Fjellström

  Hej Penny
  Här kommer en udda fråga.
  Jag är en deltagare av en podcast som heter @sporthuset Som ett inslag i podcasten så kärleksbombar vi varje vecka en sportprofil, arena, händelse eller liknande.
  Till morgondagens inspelning så har jag till uppdrag att ösa kärlek över din pappa. Nu sitter jag och researchar och vad hade kunnat vara bättre än att få några raders inspiration från er som känner Jesper bättre än någon annan.
  Vad tycker du är det bästa med Pappan, Personen och Golfspelaren
  Jesper?
  Med tack på förhand.
  Jens Fjellström

Write a comment

Your email address will not be published.