Same old thing

Det känns så ointressant att uppdatera bloggen när jag gör TYP samma sak varje dag haha Den här sommaren handlar om att lämna landet så lite som möjligt och bara umgås med nära vänner och familj. Det är SÅ viktigt att göra det som gör en glad och här är jag mest lycklig. Jag älskar känslan att ha på bikini och sommarklänning hela dagen, ingen smink, och bada hela dagen sen gör samma sak bästa dag. Igår kom familjen till Douglas landställe vilket va underbart mysigt. Jag försöker bestämma om jag ska till stan i helgen för Summerburst eller inte. Och nästa vecka blir hela veckan i Åkersberga med släkt inför midsommar!

Lite other random roliga grejer!

-Jag har spelat in en vlogg!! Wohoo! Stay tuned för den.

-Maya Parnevik släppte en vlogg idag om våran tjej dag tillsammans ni kan kika på den HÄR!

-Philippa och Jag vill jätte gärna att ni provar våra produkter!!! Ni kan klicka hem dom här!

Hoppas att ni får en fin helg! Vi hörs imorgon snyggingar <3

1 Comment

  1. Åhhh jag blev jättepepp på att ni kanske ska ut till olika Apotek så att man kan hälsa på er. GUD vad jag önskar att det skedde!! Vill så gärna träffa er! Kram

Write a comment

Your email address will not be published.