Swimming and Tea

Bikini by IA BON (använd koden PENNY15 och klicka hem samma bikini)

Kan inte bli sämre läge att vara sjuk ahhhh! Igår fick jag ont i halsen och det utvecklades till en rejäl förkylning idag. Det ända som gör mig lite nervös är att jag blev biten av en fästing några dagar sen så jag hopps att inte det här är kopplats till det för då kan man verkligen bli super sjuk. Jag tog det för det mesta ganska lugnt igår, klippte gräs i några timmar medans jag lyssnade på massa poddar. Mina FAVO poddar är: Good life project, Ted Talks, Alla Våra Ligg, Alice och Bianca om du säger A får du säga B, Armchair Expert (Avsnittet med kristen Bell), Congratulations with Chris Delia. Det är alla jag kan komma på nu iallafall! Jag badade lite snabbt efter och då slog förkylningen. Hela resten av kvällen satt jag på soffan med massa filtar, åt massa tacos, och kollade på massa avsnitt av Vänner. Kanske sagt det här tidigare men jag har aldrig kollar på Vänner förut (I KNOW SÅ KONSTIGT) så dör enkelt har jag börjat på säsong 1.

Idag stannar jag på Douglas landställe! Skulle egentligen in till stan för middag och summerburst men känns inte läge när jag är så här sjuk! Det blir Mac n cheese och mys för mig istället! <3

Write a comment

Your email address will not be published.