Q&A

Äntligen är min Q&A uppe! Jag svarar på alla era frågor till exempel: Hur det min ekonomi ut? Har jag fake bröst? Hur är det att vara med en kille som är 17 år äldre? Ska vi göra fler säsonger av Parneviks? In och kolla snyggingar!

3 Comments

  1. Svarade du pa fragan om fler sasonger av Parneviks? Har sett din Q&A men kommer inte ihag det! Blir det fler sasonger? Hoppas det, alskar er! 😀

  2. Heyyy! Måste bara skriva å ge dig och din syster MEGA cred! Shit va jag gillar er podd. Sitter här med mina 27 år på ett stelt finance office och skrattar å ler för mig själv. Älskar hur öppna, smarta och roliga ni är! HEJA ER! <3

  3. Hej penny! Älskar din och pegs podd. Lätt en av mina favoriter. Kanske lite konstigt men lyssnar alltid på podden när jag gymmar. Kan typ inte träna till musik. För mig funkar det bäst med podd, något som får mig att skratta.

Write a comment

Your email address will not be published.