Midsommar Helg

God morgon! För någon anledning är jag super pigg kl4:15 på morgonen så jag tänkte det är faktist dags att visa er min helg!

Fredag: Midsommar afton va helt jävla underbar! Jag försökte vlogga men dagen gick så snabbt och jag han aldrig ikapp. Det kanske kommer ut en halv vlogg lol Dagen började med dans vid midsommar stången och sen blev det massa mat, lekar, och dans. Jag drack inte den här midsommaren för jag va sugen att dra ut till landet på natten vilket va exakt det jag gjorde! Mitt i natten kom jag hem till Douglas i skärgården där han hade midsommar firande. Vi alla stannade vakna tills 5 på morgonen och jag fick hänga med Douglas familj och vänner! Många undrar vart min klänning kommer ifrån, jag köpte den på forever 21! :

Klänning från Indiska, Morgonrock från h&m

Lördag: Midsommar dagen tycker jag blev mysigare en midsommar afton. Alla vaknade på landet lite halv bakis och på mys humör. Det va så kul att lära känna Douglas närmsta vänner! Också få se gamla vänner som jag redan är super nära <3 Vi hade pizza häng och en härlig dags fylla. På kvällen kollade vi så klart på Sverige matchen…jag råkade somna och missade hela matchen…men så fort jag vakna blev det middag och en tidig kväll.

Söndag: En av dom bästa dagarna på hela sommaren en så länge. Alla gäster sov ut tills lunch och sen börjande röra sig hemåt. Sasha och Robban stannade! Det känns så himla lyckligt lottat att Douglas bästa kompis fru blir min bästa vän. Vi bastade och sen hängde topless på bryggan. Alla satt och pratade/delade världens roligaste stories i flera timmar. Tiden flög förbi och vi märkte att det redan va middag, vi gjorde ordning oss och tog båten till en restaurang i Djurö.

Idag: Vet inte varför jag kan inte somna, så jobbigt när jag har en ganska busy jobb vecka. Jag och Sasha ska in till stan idag där jag har några olika möten sen drar vi tillbaka till landet ikväll. Så kommer nästan varje dag den här veckan se ut (:

3 Comments

  1. Fina du😍
    Haha alltsĂ„ Ă„Ă„h, den vita klĂ€nningen finns inte kvar pĂ„ forever21, jag ville ju gifta mig i den 😂😭

  2. Penny! Dina denim hĂ€ngselbyxor, vart kommer dom ifrĂ„n? Har letat överallt… :’( sĂ„ fina!

  3. Wow vad vacker du Ă€r! Är det ditt naturliga hĂ„r eller har du gjort nĂ„got för att fĂ„ vĂ„gorna? kram

Write a comment

Your email address will not be published.