Picnic in Paradise

Wi-fi har gott synder på landet och jag kan inte vara mer tacksam. Har till och med glömt bort vart jag la min mobil i flera tillfällen eftersom att den inte går att använde i Sverige utan wi-fi. Jag har åkt in till stan varje dag i veckan för olika möten…så sjukt mycket roligt på gång! En sak som jag är SUPER nervös för men tror att jag kommer tacka ja till. Annars har veckan varit fullt upp med mys kväller med Douglas, Robban, och Sasha på Douglas landställe. Igår va nog en av dom härligaste, mysigaste, kvällarna i hela mitt liv. Vi tog båten ut till en stor klippa/ö och hade picknick som Douglas lagade. Det va härlig musik, lek med barn, och vara oss där med solnedgången. DÄR vill jag att Douglas friar till mig en dag Hehehe på natten kom vi hem, lagade Mac n cheese, och alla somnade till en film på soffan. Wi-fi är overrated när livet är så här bra.

1 Comment

  1. Hej!
    Jag tycker att den blå skjortklänningen är så snygg! Snälla får man veta var denr ifrån?
    Snälla snälla snälla 😍

Write a comment

Your email address will not be published.