Wander

Hej babes! Jag är ganska dålig på att säga till vart mina kläder är från, glömmer alltid bort att det är typ därför ni läser här haha Så här har ni: min bodysuit och bandana är från Free People! Fringe skjortan över är från Zara! Tyvärr är jackan och jeansen från en vintage affär i USA!

Som vanligt är jag missing in action! Jag känner lite skuld över att jag inte är super aktuell här på. Sen måste jag ändå tipsa att livet, att ha kul, må bra, och vara med sina nära är mycket viktigare en sociala medier! Jag utmanar er i sommar att göra ert bästa att leva i nuet.

Vi hat haft magiska dagar och kvällar här och dom går inte riktigt att beskriva i en text. Igår åkte vi ring, garva ihjäl oss när vi ramlade i, solade hela dagen, åt massa glass, sen på kvällen åkte vi båt till Svärtsjö Krogen och pte middag. Rekommenderar! Ungefär så ser alla mina dagar ut och det är helt jävligt underbar!

Men vikigaste…hur mår ni? Har ni haft en bra sommar? Vad vill ni se mer av här på?

Kram på er!

6 Comments

  1. Cornelia

    Sommaren är då jag läser mest bloggar just för att jag inte har vänner/familj att umgås med. Är ledig från skolan över sommaren men har inga vänner i Stockholm och min familj jobbar så de kan bara hälsa på ett par dagar. Förstår att de flesta har semester och umgås med vänner och familj och då behöver/ska man inte vara på sociala medier utan vara social med dom. Men har man inget att göra eller någon att hänga med är det mysigt att läsa vad andra gör, så bra att ni uppdaterar ibland iaf 🙂

  2. Candence Owen

    Need to translate into English for us non Swedish speaking fans!!! Xoxo have English and Swedish versions 💞 pus pus 🙏🏻 Love you Penny

  3. Asså huuuur redigerar du dessa bilder??! Blir typ galen vad snyggt det är reddat!!!😍😍😍

  4. Hej Penny! Jag vet ni snackat om det innan, men kan ni göra ett nytt breakup avsnitt. Min pojkvän dumpade mig för en vecka sen, då han säger att han måste vara själv för att klara sin ångest (han är dåligt självförtroende o tror att alla tkr o tänker illa om honom, inklusive jag i vårat förhållande. Han är fortfarande så kär, och så är jag. Men han hävdar ändå att det aldrig finns en chans igen. Jag är så trasig. Han var min bästa vän i 2 år, den som var mil största trygghet o allt. Han säger att jag kommer hitta någon, som kommerälska mig villkorslöst och visa det hela tiden. Men jag vill ju bara ha honom? För resten av mitt liv. Vårt förhållande påminner mkt om ert, peg o filip. Vi är varandras bästa vänner, har mindre tjafs många ggr, men alltid löst ddt, för vi är så kära. Men hur fan lever man vidare. Har tappat all motivation. Vi skulle åka till Bali tsm, och det kommer inte hända nu. Orkar inte söka jobb för hösten, orkar inte se framåt, mer än att hoppas han tar tillbaka mig. Han reser bort tre veckor bu med familjen, sen ska vi ses o bara prata om privata angelägenheter. Men därefter får jag aldrig umgås med honom igen, sålänge det inte är bland våra gemensamma vänner. För han vill inte se o höra från mig, då han säger det är bäst för oss båda för att släppa varann. Varför lämnar han mig när han är kär. Vi har pratat så mkr, men han är tvärsäker på att det är bäst för hans ångest o mående. Jag har tvingat honom o söka hjälp. Hans familj är min extra familj i princip och vi är sååå nära. Har bett hans mamma hjälpa honom få hjälp. Men vågar ej hoppas på oss två igen. Hur fan släpper man tagst? Hör alla knep men känns omöjligt. Hur ska jag inte sakna hans familj, hans kramar, vårat sex o allting annat??

  5. Kan inte du skriva mer om dina rutiner som t.ex frukost, lunch, osv och sedan typ hur du fixar dig och vad du använder? Och btw er podd är verkligen så så mysig. Alltså den är inte som alla andra poddar, ni pratar på ett sätt som gör så att det känns som att man är typ er kompis, haha vet låter lite wierd. Det jag vill komma fram till är att ni är bara så jävla chilla i podden, ni är så casual och ÄLSKAR DET!

  6. du är ju bara så galet snygg!! otroligt fina bilder

Write a comment

Your email address will not be published.