Varför Jag Tog En Paus Från Bloggen…

Ni kanske undrar varför bloggen har varit tom i flera veckor…jar har ett väldigt simpelt svar…jag njöt av sommaren. Och vikigaste av allt, jag tog hand om mig själv. Jag hade en väldigt galet höst 2017 och vår 2018 där jag va slängd in i så många stora förändringar och stress. Den här sommaren har varit lite rehab från allt det. Det finns inget viktigare en att hand om sin hälsa och att ta en break från sociala medier. Här är några anledningar som jag hittade varför man ska ta en social medier paus ibland:

1. SOCIAL MEDIA LEADS YOU TO FOCUS ON OTHERS MORE THAN YOURSELF.

2. SOCIAL MEDIA PRESENTS US WITH A DISTORTED VERSION OF REALITY.

3. SOCIAL MEDIA CAUSES YOUR HAPPINESS TO BE TOO DEPENDENT ON OTHERS.

4. SOCIAL MEDIA DOESN’T ALLOW YOU TO INTERACT WITH FRIENDS IN A SUBSTANTIAL WAY.

5. SOCIAL MEDIA CAN DISTRACT YOU FROM THE MOMENT

Så om man tar regel nummer 3 om att live in the moment…Ingen kan säga något emot att det här är den bästa svenska sommaren (när det gäller vädret) i hela min livstid på den här planeten iallafall. Varje dag handlade det om att sova ut, ta naket dopp så fort man vaknar, hela dagen gå utan smink i en bikini eller en härlig sommar klänning, dricka rosé, åka ring/paddle board, ordna massa härliga middagar, och stanna uppe hela natten lång med antingen deep talk med tända ljus och mys eller så sluta kvällen med hög ljud musik (typ bara gamla klassiker och Pegs låtar hahaha) och dans på bordet. Tror jag kan påstå att det va bästa sommaren av mitt liv. Jag har bara en sak som jag ångrar och det är att jag spenderade väldigt lite tid hemma i åkersberga men en hel sommar på Douglas landställe va nog exakt det jag behövde. För mig har den här sommaren handlat om kärlek men också ett stort steg in i vuxen livet. Jag har nog tillsammans med Douglas hostat över 100 middagar i sommar. På grund av det här tycker jag att min relation med min familj och släkt ändrat enormt. Jag känner att det är en positiv förändring till en mognare och starkare relationen men nästan alla i mitt liv och det behövde jag efter kaoset av våren och inspelningen av sista säsongen av Parneviks. Med det sagt så är jag TILLBAKA. Sist jag sa jag va tillbaka så bloggade jag varje dag i flera månader och sen tog sommar paus så jag hoppas att ni tror på mig när jag säger I’m Back and I’m happy to be back! Ni kommer se mer av mig här, på youtube, på instagram, och i podden. Kanske även i andra former också som är lite hemliga… Till er som läser jag hoppas att ni är taggad på att vara med i mitt nya California liv. Ni kommer få de allt och jag har verkligen saknat er! Kommentera vad ni vill se nästa veckorna så levererar jag <3

11 Comments

 1. Äntligen tillbaka!! 😃😃 skulle va roligt att se eran lägenhet (om den är klar) och gärna mer mode tips och även vilka böcker du läser 🤓 läste the husbands secret och loved it 🌟

 2. Cornelia

  Kul att du är tillbaka! Hoppades på det när du gjorde en ny vlog, att du även skulle börja blogga igen 🙂 Jag vill också se bilder från lägenheten!

 3. Åh välkommen tillbaka!!
  Tycker om inlägg som handlar om vardagliga saker, vad du har för dig om dagarna och åsikter/tankar! Du är ju så klok så det är alltid givande att läsa vad du har att säga!

 4. Älskar att se bilder och text från din vardag ❤️

 5. Skulle vara najs med ett inlägg om lite inredningsinspo till eran nya lägenhet! Annars är det alltid kul med typ din vardag och kläder och sånt!

 6. Vill gärna se massa lookbooks, hauls & allt me kläder o ditt smink !!

 7. Vill gärna se massa lookbooks, hauls & allt me kläder o ditt smink !! Hade även varit kul om du visade olika stylingar med håret, då jag själv också har kort lockigt hår som är svårare att styla än långt.

 8. Välkommen tillbaka snygging! Jag vill läsa & se bilder från ditt liv i stort. Vad du gör i USA, vad det skiljer sig från Sverige, se bilder på vardagligt i USA, i mataffär osv. Sen gärna lägenheten & outfit tips!

 9. Tänk så sunt av dig👍🏼👏🏼👏🏼Om en del av de andra unga bloggare gjorde likadant,kanske de skulle må bättre!!

 10. Fick en idé! Kan du inte göra en typ ripoff på Parneviks nästa sommar där du och Douglas bjuder in ”vanliga” familjer till en middagskväll/grill och bloggar/vloggar om det? Hade vart sjuk kul att följa:)

 11. Antingen sminkrutin här på bloggen eller på youtube, Du sminkar dig så fint o naturligt!!

Write a comment

Your email address will not be published.