Life Update

Okej nu är frågan…vad händer i mitt liv?!?! Sen vi pratade senast så va det sommar häng och chill. Nu är allt FULL fart. Douglas och jag har skaffat lägenhet ihop i San José, jag har skaffat jobb, och helt enkelt massa massan nytt som pågår med karriär och i privat livet.

Lägenheten är inte i närheten av klar men jag har en vlog på youtube nu som visar hur den ser ut! Jag har börjat vloggat på engelska vilket några älskar och några är inte så glada över. Det här är grejen, jag vloggar på engelska för det är mitt bästa språk och då känns allt lite lättare och då kan jag släppa vloggar varje vecka! Förut fick ni en vlog typ varje månade kanske inte ens det. Så jag vill alltid uppdatera och har ny börjat redigera själv vilket är super kul. Min favorit vloggare är en amerikansk tjej och hennes vloggar är super simpel och inte super redigerade, jag känner att det är sättet att vara mest personlig på. Ni får en ny vlog idag eller imorgon så håll utskick för den!

Behöver jag skaffa ett jobb? Svaret är ja och nej. För ekonomin så behövs egentligen inte en sidojobb, mitt influencer jobb är på många sätt ett full tid gig. MEN för min mental hälsa vill jag 100000% skaffa ett 9-19 jobb. Anledningen är för att med vloggen, bloggen, Instagram, och samarbeten så varierar mina jobb dagar, till exempel när jag är i Sverige kan jag ha en hel dag morgon till kväll inbokat med jobb, MEN här i Kalifornien kanske jag har något telefonsamtal möte som tar max 2 timmar och sen uppdatera mina kanaler vilket kanske tar max 3 timmar! Resten av dagen ligger jag hemma och har inte så mycket att göra och helt enkelt väntar på Douglas att komma hem Haha Nu känns det som att jag kommer få en grym rutin, nya kompisar, och en bättre relation till mina jobb med sociala medier också! WIN WIN WIN.

Hur ser eran höst ut? Jag vill veta allt!!! Är så taggad för hösten och alla möjligheter!

12 Comments

 1. Låter jäkligt sunt att ta ett jobb, bra erfarenhet, nya kontakter o möten, plus att det är nog bra med lite rutiner o “tvingas” göra lite annat med ibland. Grattis! Förutom jobb så ser jag fram emot en höst med maskerader, Halloween plus komma längre med mina drömmar 🙂

 2. Här blir det mysiga höst promenader och bebis mys med min lilla kille (3 mån)

 3. Åker till San Francisco imorgon för att plugga i 5 månader. Är så peppad!!

 4. Gillar att autocorrect ändrade mitt namn från sofie till sofia 😂 en liten principsak men ÄNDÅ

 5. Roligt med jobb, har själv sökt nytt jobb vid sidan av studier för att det är skönt att komma ifrån pluggpaniken lite och varva ner hjärnan 😅 så kul att läsa om din vardag igen 😃

 6. Kul att du hittat nått som ger dig rutin och glädje 🙂. Själv är jag ledig med våran tredje dotter ( 2månader). Dagarna rullar på med skola och några timmar förskola för de större döttrarna. Samt att vi ska packa vårat bohag då vi ska flytta till ett större hus. Det ska bli spännande att följa era planer för lägenheten. 🙂

 7. Jag har precis börjat studera på 50% och jobbar 50% och försöker lista ut hur jag ska få ihop min vardag utan att ägna för mycket tid till bloggar som din hehe.

  Såg den senaste vloggen men hade svårt att höra trots ljudvolymen på max. Ett tips till nästa vlogg 😊

 8. Vad roligt att du fått ett jobb! 👏🏼 Lyssnar på din och Peg’s podd varje vecka, tycker ni är super härliga! Själv ska jag plugga till barnskötare i höst, vilket känns superkul. 😊 Tror det är bra att ha rutiner så man inte tappar motivationen liksom, så lycka till 🌸

 9. Jag forstar inte vad du “jobbar” med. Ser det inte som ett jobb med att ta foton och selfies pa en sjalv och publicera pa instagram.. Alla gor ju det. Inget jobb, en hobby. Sen va ledig en hel sommar visar ju att du lever livet som ett kandisbarn men vad ska du gora nar Parneviks inte levererar langre? Din syster Peg har ju iallafall en karriar och jobbar hart. Forstar inte vad du har for jobb du pratar om? Du verkar genuint naiv men en sockersot tjej.

  1. Oförskämd? Kolla på alla influensers/bloggare/youtubers? Jobbar heltid. På samma sätt som hennes syster Peg jobbar heltid med influensers plus musik. Eller någon som jobbar på ica 7-16. Eller kontorsjobb 8-17. Jag skriver aldrig kommentarer men usch va hemsk din kommentar var, kunde inte låta bli att svara. Så nedlåtande. Sluta jämföra och se ned på andra så kanske du blir lyckligare själv också. Man vet aldrig vad som händer i någon annans liv eller vilken ryggsäck de har. Döm aldrig.

 10. Grattis till jobb!
  Såg din senaste vlogg idag, kul att hänga med! Här är det jobb nu som hägrar, och bli kvitt förkylningen.
  Kram!

 11. Gud vad spännande med lägenheten o jobbet! Låter klokt att ha ett 9-19 jobb även om du klarar dig ekonomiskt, kul att träffa kollegor som kan bli nya vänner osv. Jag har precis flyttat 25 mil från min hemstad för att bo med min kille. Så har börjat nytt jobb och nu försöker jag komma igång med fotboll och ridning. 😊 Super bra blogg, kram

Write a comment

Your email address will not be published.