Lately

scroll down for english

Hur mår ni?!?! Jag själv har känslor som ändrar varannan sekund känns det som. Men det blir nog så när man ska vänja sig i en ny stad, träffa nya människor, och har inga möbler så det är svårt att koppla att detta är vårt nya hem. MEN har haft så kul med processen att välja alla möbler, vi gick med en väldigt snygg clean stil. Jag har vuxit upp med VÄLDIGT modernt som ni kanske har sätt i Parneviks men det är inte riktigt inredningen som jag gillar. Det känns väldigt skönt att jag och Douglas för det mesta har exakt samma smak. Vi köpte massa gråa toner och mycket trä design. Jag ska så klart fota allt när det är här och göra en vlogg. Bilderna ovanför är möblerna som vi beställde! Nu är det bara att vänta tills allt är framme då kan man börja ha sååååå kul.

Hi english readers, hehe! How are you guys? I’m doing okay, have a lot of different mood swings going on lately but I think it has to do with the fact that I moved into a new city, and I don’t have too many friends yet, and out furniture hasn’t come in, and I just started a new job, so it’s just a lot of newness as once. BUT I’m having a lot of fun and am excited for everything that’s going on in my life. As soon as our furniture gets here it’s really going to feel like our home! The pictures above are of all the furniture we ordered. We wanted to go go with a very clean and fresh look so that when one day we wanna more or start a family or whatever it may be, we have furniture for any house!

Shoes and dress from ZARA

Det här är mig innan första dagen på jobbet igår! Jag va absolut inte nervös men när jag kom fram va det SÅÅÅÅ mycket information så nu är jag lite orolig men mer pirrig för första dagen! Skämde bort mig lite i en situation som jag kommer berätta i nästa veckans podcast avsnitt!

Hoppas att ni har en underbar start på hösten! Hösten är en chans att börja om och det är så spännande!

This was yesterday before my first day at work! I don’t get nervous in social settings and totally felt fine but it was actually a lot more information and new things I’m goin to have to learn fast so now I’m a little nervous but mostly just excited! Hope you guys are enjoying fall, school starting, new opportunities, a chance to start fresh!

1 Comment

  1. Vart är sängbordet ifrån?

Write a comment

Your email address will not be published.