Hello Kitty

Hej sötnosar! Igår kväll tittade jag på chick flicks, beställde pizza och hade den mysigaste natten medan Douglas var i möten. Jag såg Sierra Burgess is a Loser och jag älskade den. Jag tycker att den hade så många viktiga budskap och det bevisar att en tjej kan spela den romantiska main role utan att vara en size 0 / samhällets standard för “vacker”. Människor tror att om vi inte har den typiska cheerleader som kärleksintressen så kan inte tittaren bli helt fan girl för filmen, MEN jag skrek av glädje och nerver varje scen precis som i alla chick flicks. Kärlek är kärlek. Jag är den typ av person som skriker på tv: “GIRLLLLL OH MY GOSHHH KISS HIM AHHHH”. Så jag rekommenderar den filmen och också To All The Boys I’ve Loved Before är några av mina nya favoritfilmer. Jag är besatt. Tack Netflix för lite diversity i chick flicks. Filmen Kissing Booth är också en guilty pleasure. Den 13-åriga tjejen i mig har ens tor crush på killen i den här filmen. Vilka är dina fado chick flicks? Några nya som jag kan titta på? Help a girl out!

Hi cuties! Last night I watched chick flicks, ordered pizza, and totally had the coziest night while Douglas was in meetings. I watched Sierra Burgess is a Loser and I loved it. I think it had so many important messages and also it proved everyone wrong that a girl CAN play the romantic lead without being a size zero/society’s standards of beautiful. People think that if we don’t have the typical cheerleader as the love interest than we won’t totally fan girl about the love scenes which is wrong, I DIEEEEED screaming of joy and nerves every scene. I’m the type of person that yells at the tv “GIRLLLLL OH MY GOSHHHH KISS HIM AHHHH”. So I highly recommend that movie and also To All The Boys I’ve Loved Before is like my new favorite movie. I’m obsessed. Thank you Netflix for some diversity in chick flicks, they are amazing. The movie Kissing Booth is also a guilty pleasure. The 13 year old girl inside me crushes so hard during this movie. What are your favorite chick flicks? Any new ones that I can watch? Help a girl out!

5 Comments

  1. Easy A är en bra film om du inte sett den. Tips på bra serier är The bitch in apartment 23, the paradise, selfridges och reign.

  2. Michelle

    Love chickflicks! 😍 Några tips: Sweet Home Alabama, The Holiday, Letters to Juliet, Bridget Jones Diary, The Last Song, Me Before You, Home Again, Pretty Woman, One Day……Har så många fler favoriter men här är några i alla fall!

  3. Du måste se “Nappily ever after” på Netflix!!! 🙂 Handlar om en tjej som känner att hon måste vara perfekt för att bli accepterad och lycklig. Med bra budskap!!

  4. Tjejresan, like father, Pitch perfect filmerna,

  5. Pennny parneviks söt rar kyss kram Kristian palmen

Write a comment

Your email address will not be published.