Weekend

Dress is vintage

Hej fina ni! Har ni haft en bra helg? Villa bra berätta om min helg och lite om hur jag mår. Min mental hälsa hat gott från att må lite halv konstigt och nere till att seriöst må SÅÅÅÅÅÅÅÅÅ bra…bara på grund av en sak. Jag har börjat jobbat en full tid. Låter kanske konstigt men låt mig förklara. Sen januari nät vi va klar med Parneviks inspelningen har jag varit relativt “ledig”. Jag har influenser jobb men när jag har varit i USA har jag haft typ inget att göra varje dag. DDT va väll najs ett litet tag. Men nu efter sommar har jag verkligen känt mig nere av att inte ha något att se fram emot varje dag, eller helt enkelt något planerat. Nu på fredag började jag jobba i en boutique och har helt plötsligt mått så sjukt bra. Jag vaknar tidigt, tar hand on mig själv, jobbar hela dagen, och känner att jag har mer energi. Det som har varit bra också är att jag får inte använda mobilen på jobbet så klart så det är en HEL dag utan att ens kolla på mobilen…fattar ni va skönt?!?!? Det är iallafall en extrem lättnad för mig! Förutom det har jag haft massa socialt kul i helgen: Douglas har spelat legends hockey match, mamma och Pappa är här, och jag hände med några kompisar! Känner att livet är bra.

Hiiii! How are you guys?!?! My mood has literally gone from 0 too 100 just in the matter of a weekend. I finally got a job which, I know, is super normal. But if you put yourself in my shoes, I went from filming our tv show everyday for several months to all of a sudden having several months of doing NOTHING all day. Yes I have work and meeting and projects but nothing that really requires me to leave the house. Especially moving to California not having any of my own friends and kind waiting around for Douglas to get off work was just taking a toll on my mental health and happiness. SO I got a job and couldn’t be happier. Waking up and actually having something to do goes a long way. Especially when I can’t be on my phone all day at work, I feel like a whole new person. I have so much energy now which is kinda weird considering I am busy all the time now. Besides work, this weekend Douglas splayed in a Legends hockey game at SAP center, my parents are in town, and I went out with some friends! Great weekend and looking forward to this week!

9 Comments

 1. Viktoria

  Penny din blogg är rolig att läsa. Men snälla kan du läsa igenom ditt inlägg innan. Det är så sjukt mycket stavfel som är lätta att fixa till och det blir lättare för oss läsare att läsa.

  1. Einar Rosenberg

   Om du kikar på den engelska texten så ser du att hennes modersmål är engelska..

 2. Grattis till nya jobbet Penny!! Blir så glad av att läsa din blogg då du inte endast pratar om en massa ytligheter. Du får mig att våga vara mer självsäker! & angående kommentaren före mig kring din svenska så är det urgulligt med din svengelska. Tycker du har så himla fin klädstil, kan du inte prata mer om vart du shoppar & får inspiration till outfits? Ha en underbar helg! // S

 3. Snäöälla gö mode tips

 4. Hej! Älskar din blogg! Kan du göra mer halloween inlägg? T.ex tips på filmer, bakning, halloween outfits, sminkningar, inspo bilder från pintrest osv?

 5. Fredrika

  Hej Penny!
  Vad har du för shoe size?
  Älskar skorna på första bilden!!

 6. Hej Penny. Har nyss fått en liten son som ska få namnet Alexander. Av ren nyfikenhet, är det ett vanligt namn i USA? Kram Tess

 7. Hej Penny! Vet att du och Peg pratade om “secreting” i ett poddavsnitt – alltså att man skriver ned sina framtida mål i past tense.. Har försökt googla på detta men hittar verkligen ingenting! Kan inte du berätta lite om det i ett blogginlägg? 🙂 Kram

Write a comment

Your email address will not be published.